تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - مطالب اردیبهشت 1393
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393

املتها

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393

نوع مطلب :
نویسنده :admin

املت ماکارونی
اندازه: 3 نفر
املت ماکارونی


تخم‌مرغ زده شده - دو عدد
ماکارونی مدل‌دار ریز - 60 گرم
پیاز خرد شده - دو قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی ریز خرد شده - نصف پیمانه
جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی - یک قاشق غذاخوری
نمک قاشق چایخوری
آب دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم


ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونی‌ها از هم جدا شوند
.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید.
پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.
ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند.
در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید.
این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند.
حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( می‌توانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید)
حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید


ادامه مطلب

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393

پیتزا

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393

نوع مطلب :
نویسنده :admin

پیتزا سیب زمینی

مواد اولیه:

سیب زمینی: 3 الی 4 عدد
گوجه فرنگی ورقه شده : 2 عدد
فلفل دلمه ای :1 عدد
پنیر پیتزا: 200 گرم
قارچ: سه عدد متوسط
سوسیس: 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد


در این پیتزا خمیر به کار نرفته، زیرا که سیب زمینی جایگزین خمیر شده است
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و سپس رنده می کنیم، نمک ، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و مخلوط می نماییم
ته ظرف پیرکسی را چرب کرده و مایه سیب زمینی را روی آن پهن کرده،
دقت کنید که سیب زمینی باید نازک پهن شود تا هم خوب بپزد و هم اجازه پخته شدن بقیه مواد را بدهد.
مقداری پنیر پیتزا روی خمیر سیب زمینی ریخته، سوسیس خرد شده ، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه شده را روی آن میریزیم
دوباره مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته و گوجه فرنگی های ورقه شده را روی آن می چینیم.
از سبزیجاتی مانند ریجان و جعفری نیز می توان روی آن ریخت. باقیمانده پنیر پیتزا را روی آن بپاشید
با حرارت متوسط داخل فر گذاشته و حدودا به میزان یک ربع بعد قابل سرو است.