تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - مطالب اردیبهشت 1392
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
شنبه 28 اردیبهشت 1392

دسر توت فرنگی

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

دسر توت فرنگی

دسر توت فرنگی


مواد لازم:
توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.




شنبه 28 اردیبهشت 1392

بورک ترکیه

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

طرز تهیه بورک ترکیه

طرز تهیه بورک ترکیه


برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود .
مواد لازم
خمیر یوفکا
کالباس خرد شده
قارچ خرد شده
کره یا مارگارین
پنیر پیتزا
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه و قرمز
آویشن و کمی زردچوبه
ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.




شنبه 28 اردیبهشت 1392

پیتزا مافین

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

طرز تهیه پیتزا مافین

طرز تهیه پیتزا مافین


مواد لازم برای خمیر:

آرد=2 لیوان
شیر خشك نیدو=4 قاشق غذاخوری
روغن=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شكر=1 قاشق غذاخوری
نمك=1 قاشق غذاخوری
آب=به مقدار لازم
مواد لازم برای پیتزا:
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه=2 عدد
كنسرو ذرت=2/1 لیوان
قارچ=2/1 لیوان
زیتون خرد شده=كمی
سس پیتزا=4 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل= به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
سوسیس وکالباس خرد شده=از هر کدام یک لیوان
در صورت استفاده نکردن از سوسیس و کالباس می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید .

طرز تهیه خمیر:

شیر خشك+نمك+شكر+خمیر مایه+روغن را با هم مخلوط كرده هم بزنید.
آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه كنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی بدست آید. خمیر را مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر وربیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
كمی از خمیر برداشته آن را با وردنه صاف كنید و به صورت دایره های كوچك قالب بزنید.
دایره های خمیر را در ظرف مافین گذشته داخل آن را از مواد پیتزا پر كنید و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
ظرف مافین را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان پیتزا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.


طرز تهیه مواد داخل پیتزا:

پیاز+فلفل دلمه +قارچ+زیتون را به صورت ریز خرد كرده همراه با سوسیس و کالباس در روغن زیتون تفت دهید. سپس كنسرو ذرت را به آن اضافه كرده كمی تفت دهید. سس پیتزا را به همراه ادویه به مواد اضافه كرده،مواد را روی حرارت كمی هم بزنید.




شنبه 28 اردیبهشت 1392

رولت خامه ای

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

طرز تهیه رولت خامه ای

آشپزی- طرز تهیه رولت خامه ای

هیچم سخت نیست خیلی راحت پاشید پاشید دیگه نگید من نمی تونم سخته
همین حالا دست بکار شوید ویک رولت خامه ای تاریخی برای خود واعضای خانواده درست کنید

1-مواد رولت
-2 تخم مرغ کامل رابا3 زرده و 100 گرم شکر مخلوط کرده و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید. با همزن دستی ۷دقیقه می شه تا مایه سفید و غلیظ شود.اق وانیل اضافه می کنیم 

2- ۳۵ گرم ارد با ۳ق نشاسته مخلوط وبه ارامی به مواد اضافه می کنیم با قاشق مخلوط می کنیم 

3- جدا گانه 2 سفیده تخم مرغ را با 1 قاشق شکر همزن برقی می زنیم تا سفت شود و اگر ظرف سفیده را کج کردید از آن نریزد
4- حالا سفیده زده شده را کم کم با قاشق به مواد اضافه می کنیم به همین اسونی حالا مواد اماده است.

5- سینی باید بزرگ باشد 35 در 45 سانتیمتر یا 35 در 30 سانتیمتر .حالا کاغذ چرب می اندازیم وچرب میکنیم بعد مواد کف سینی می ریزیم با کاردک روش صاف می کنیم

6- فر از قبل داغ کردیم حالا سینی را در وسط فر از پایین با دمای 235 درجه سانتیگراد (450F) به مدت ۶-۸ قرار دهید تا بپزد.دایم چک می کنیم روش یکم طلای شه

7- نمک پاشی تهیه کنید وداخل ان پودر قند بریزید کارای زیادی داره.رولت از فر در بیارید کمی پودر قند روش بپاشیدوبا چاقویا کاردک اطراف کیک از سینی جدا میکنیم

8-حالا یک پارچه تمیز روی سینی می اندازیم وسینی به ارامی بر می گردانیم حالا سینی رو می زاریم کناروبه ارامی کاغذ از کیک جدا می کنیم وروش کمی پودر قند می ریزیم حالا با همون دستمالی که زیرش از هر طرف دوست دارید لوله کنید وبزارید خنک شود با دستمال لوله بشه یعنی دستمال و رولت با هم لوله میشن

9-حالا رولت روی همان دستمال باز می کنیم خامه را وسط رولت می ریزیم وبا کاردک همه جارا با خامه می پوشانیم حالا دوباره لوله کنید بدون دستمال و در ظرف موردنظرتان قرار دهید.روی رولت را با خامه می پوشانیم و رولت را با خامه وتوت فرنگی تزئین کنیدوداخل یخچال بزارید تا خودش بگیر د من خودم ۱روز صبر می کنم بعد می ارم بیرون وبرش می دهم وداخل این کاغذای کیک می زارم.اگر درست کردن خامه براتون سخت می توانید از خامه های اماده یا اسپری استفاده کنید

10-درست کردن خامه;
۵۰۰ گرم شیرپر چرب 35% -40%با ۶ق پودر قند ۱/۴ ق چ وانیل 5ق گلاب کمی مخلوط داخل فریزر به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت قرار دهید تا تیغ‌های یخ در آن ایجاد شود
تیغ های همزن باید خشک و تمیز باشه داخل فریزر بزارید
ظرف خامه رو از فریزر بردارید با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه به آرامی شروع به همزدن بعد آن با حد اکثر صورت تند بزنید
وقتی‌ خامه سفت شد و فرم گرفت زدن رو متوقف کنید چنانچه زدن رو ادامه دهید خامه تبدیل به کره می شه خامه رو توی یخچال گذاشته تا کمی سفت تر بشه وداخل قیف وبا ماسوره باریک وزیگزاکی بریزید و روی رولت تزئین کنید
از خامه صبحانه یا پگاه می شه خامه فرم داد اول همزن برقی دوره کند ۳ دقیقه دور تند 3 دقیقه تا شکل بگیره به همین راحتی




شنبه 28 اردیبهشت 1392

رانچی سیب زمینی

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

کرانچی سیب زمینی

کرانچی سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر :

 

سیب زمینی با پوست

۷۵۰ گرم

روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری

رزماری کاملا خرد شده

۳/۴ قاشق چایخوری

فلفل

۱/۴ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان رنده شده

۱/۴

نمک

به میزان لازم


 

ممکن است شما فکر کنید که سیب زمینی فقط در روغن فراوان می تواند سرخ شود. ولی اشتباه فکر می کنید چون این کرانچی سیب زمینی با مقدار کمی پنیر معطر پارمزان و تنها ۲ قاشق چایخوری روغن سرخ میشود.

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.

مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.

سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.

رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

 

 

ارزش غذایی هر وعده :

 

۱۶۲ کالری

۷ گرم پروتئین

۴ گرم چربی

۵ میلی گرم کلسترول

۲۴ گرم کربو هیدرات

۱ گرم شکر

۴ گرم فیبر

۸۲ میلی گرم سدیم




شنبه 28 اردیبهشت 1392

شارلوت موز

شنبه 28 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

شارلوت موز

شارلوت موز & انواع دسر & انواع کیک

موادلازم

کیک رول آماده(شکلاتی یا ساده ) : ۲ عدد

 خامه : ۲۰۰ گرم

  موز :۵عدد متوسط

 گردو :۱۰۰گرم

 ژلاتین : پودر ۲/۵ قاشق غذاخوری یا ؛ ورق ژلاتین : ۸ عدد

 شکلات تخته ای : ۱۰۰گرم

 پودرقند :۶ قاشق غذاخوری

  خامه فرم گرفته برای تزیین (شکلاتی و سفید )

پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری

آب جوش : ۲/۳ پیمانه (مخصوص شیرینی پزی )

 آب سرد :۱/۳ پیمانه

آب معمولی : ۱/۳ پیمانه

وانیل:کمی

  طرز تهیه:


×اول از همه پودر ژلاتین رو با سرد مخلوط کرده و بعد آب جوش رو به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بن ماری قرار می دهیم تا شفاف بشه .

×دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند رو با موز مخلوط و میکس کرده و سپس آب معمولی رو بهش اضافه کرده و مجددا میکس میکنیم تا یکدست بشه .سپس گردو خورد شده و شکلات تخته ای رو اضافه کرده و دوباره میکس می کنیم.

×پودر ژلاتین شفاف شده رو به موز میکس شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا نیم بند شود . ( من 40 دقیقه بهش زمان دادم )

×پاکت خامه را باز کرده و آب آن را دور ریخته و خامه رو با دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل ، تو یک ظرف مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا خامه فرم بگیرد.

×حالا مخلوط موز را از یخچال خارج کرده و خامه ی فرم گرفته شده رو با آن مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

ته یه ظرف مناسب رو کیسه فریز گذاشته و رولت ها رو که به یه اندازه برش زدیم ، تو کف و کناره های ظرف می چینیم و تا حد امکان فضاهای خالی رو با تکه های رولت پر می کنیم.

کرمی که آماده کردیم رو روی رولت ها ریخته و مجددا روی آن را با رولت می پوشانیم . اضافه های کیسه فریزر را روی دسر کشیده و به مدت 6 تا 7 ساعت تو یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببنده و بعد تو ظرف سرو قرار می دهیم و به دلخواه تزیین می کنیم ( که من با خامه ساده و ترایفل های رنگین تزیین کردم این دسر فوق العاده راحت و خوش مزه است .

نکات

من از رولت آماده شکلاتی استفاده کردم شما می توانید از ۱بسته ساده و۱ بسته شکلاتی استفاده کنید حتی می توانید رولت این دسر خود در منزل تهیه کنید .

در صورت نداشتن پودرژلاتین می توانید از ورق ژلاتین استفاده کنید .

 این دسر بسیار مناسب برای مهمانی ها و جشن ها است .

 امیدوارم توضیح کامل باشد .




شنبه 14 اردیبهشت 1392

كتلت گیاهی

شنبه 14 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

كتلت گیاهی

 مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد
پیاز متوسط: یك عدد
آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یك قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یك قاشق غذاخوری
سویا: یك پیمانه
نمك و فلفل: دو قاشق چای‌خوری
زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطر خشك(ترخون، مرزه:) یك قاشق غذاخوری
روغن مایع: یك دوم پیمانه


طرز تهیه:
ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده می‌كنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ می‌كنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه كرده، خوب ورز می‌دهیم به طوری كه حالت چسبندگی پیدا كند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست می‌كنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ كرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌كنیم.
● نكته:
می‌توانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این كتلت ۳۰ دقیقه است.


 




شنبه 14 اردیبهشت 1392

سالاد ذرت و مرغ

شنبه 14 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin


سالاد ذرت و مرغ
 
مواد لازم :
 
ذرت کنسرو شده یک قوطی
مرغ پخته و خرد شده یک فنجان
خیار شور 4 عدد حلقه حلقه شده
نخود فرنگی نصف فنجان
هویچ آب پز و حلقه شده 3 عدد
مغز کرفس خرد شده یک فنجان
آبلیمو و روغن زیتون از هر کدام 3 قاشق سوپ خروی
سس مخصوص گوشت سفید نصف  فنجان
نمک وفلفل به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
 
1- تمام مواد را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم . 
2- در دیسی گرد چند برگ کاهو گذاشته و مواد آماده شده را بر روی آن می ریزیم و با کمی سلیقه آن را تزیین می کنیم .
 
*******************نوش جان ********************
 

سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی )
 
مواد لازم :
 
آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره 50 گرم
زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک وفلفل به مقدار دلخواه
 
طرز تهیه :
 
1- کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم  به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
2- زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک  وفلفل را هم اضافه می کنیم .
3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
3- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
 
(از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد .)


 




شنبه 14 اردیبهشت 1392

سالاد اندونزیایی

شنبه 14 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

سالاد اندونزیایی - بسیار خوشمزه

این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید
 
مواد لازم:
سیب زمینی= نیم كیلو
گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
نخود فرنگی= 200 گرم
كالباس=300 گرم
خیار شور= 300 گرم
سس مایونز= به میزان لازم
گل کلم پخته شده:300 گرم
هویج پخته شده:250 گرم
در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم میتوانید اضافه کنید

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

سالاد اندونزیایی - بسیار خوشمزه




شنبه 14 اردیبهشت 1392

دسر

شنبه 14 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

دسرمیوه

دسرمیوه

مواد لازم برای چهار نفر:

شیر: دو لیوان

شكر: یك لیوان

ورق ژلاتین: پنج عدد

وانیل: كمی

زرده تخم‌مرغ: شش عدد

خامه: 100 گرم

بنا به سلیقه خودتان می‌توانید از كمپوت‌های گیلاس، آلبالو، هلو، آناناس و هر میوه‌ دیگری استفاده كنید.

ژله یا مربا برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا زرده‌ تخم‌مرغ‌ها را به همراه شكر و وانیل با همزن می‌زنیم تا زرده‌ها سفت و كشدار شوند، شیر را می‌جوشانیم، شیر داغ را به آرامی داخل زرده‌ها می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم. سپس ورق‌های ژلاتین را در آب جوش حل می‌كنیم و داخل مخلوط شیر و زرده‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم و می‌گذاریم تا مایع سرد شود. حالا تمام مواد را داخل قالب ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا بسته شود، سپس خامه را با چند قاشق شكر هم می‌زنیم تا سفت شود و كرم را با خامه زده شده می‌پوشانیم. پس از یك ساعت كرم خود را می‌گیرد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و پیش از آنكه آن را برش دهید، روی آن را با هر نوع میوه یا كمپوتی كه خواستید تزئین كنید و روی میوه‌ها از ژله یا مربا استفاده كنید، سپس برش دهید و به همراه خانواده میل كنید.

سفره با زیتون شفادهنده

«زیتون»، شفا دهنده بسیاری از بیماری‌هاست، به همین خاطر است كه نباید زیتون را از سر سفره غذایی خود حذف كنید.

همان‌طور كه تاریخ نشان می‌دهد، قرن‌های متمادی روغن زیتون مصرف درمانی داشته است و برای درمان بیماری‌های پوستی، بیماری‌های داخلی و كبدی به خصوص در درمان سنگ صفرا، یبوست و درد روده استفاده می‌شده، علاوه بر اینها، روغن زیتون ضدسم است.همان‌طور كه می‌دانید «كبد» نقش مهمی در بدن انسان دارد، پس برای سلامتی كبد كه دوست زیتون و روغن زیتون است، هر روز صبح ناشتا یك قاشق سوپخوری روغن زیتون میل كنید و برای خوش طعم شدن آن چند قطره آبلیمو به آن اضافه  کنید




دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

دسر

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

مواد لازم:

خامه (قشطه ) 300 گرم یا 3 قوطی

خامه زده شده یا دریم ویپ 3 بسته

 کارامل 3 بسته

پودر شیر  خشک 3 ق غ

پودر کاکائو 3 ق غ

کیک آماده به مقدار لازم (همین کیک های بسته بندی شده کارخونه ای ! هر طعم و نوعی که دوست دارید!)

آب کمی

خامه و دریم ویپ و آب و شیر رو با همزن خوب میزنید تا خوب با هم مخلوط بشن,بعد مخلوط به دست اومده رو به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنید:

و یه قسمتش رو با کرم کارامل مخلوط میکنید و دومی رو با پودر کاکائو و سومی رو سفید میذارید بمونه:

کیک رو به تکه های کوچک مربع شکل برش میدید

و توی ظرف سرو تون قرار میدید و روی کیک رو مقداری از کرم شوکلاتی تون میریزید و بعد کرم سفید و بعد کرم زرد رنگ (که همون کرم کارمل هستش ) و بعد با بسکوییت و سُس هِیرشی تزیئن میکنید:




دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

ژله بستنی

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

موادلازم:

بستنی وانیلی

کیک آماده وانیلی

ژله توت فرنگی

توت فرنگی

__________________________________

کیک تون رو به قطر 1 سانت برش داده و میذاریدش کف قالب مورد نظر :

طبقه دوم رو ژله تون رو که از قبل آماده کرده اید و گذاشتید یخچال کمی سرد شده , میریزید روی کیک:

و میذاریدش یخچال تا ببنده:

طبقه سوم رو توت فرنگی روی ژله ای که بسته شده میچینید,  به طوری که از بیرون ظرفتون مشخص باشه !( ظرفتون شفاف باشه قشنگ تر میشه کار):

بستنی فانیلی رو روی توت فرنگی ها میریزید:

باز لایه 1 سانتی از کیک رو برش داده و اینبار توی ژله مایع سرد بزنید تا ژله به خوردش بره و بعد اونو روی بستنی بذارید:

و باز توت فرنگی های برش داده شده رو بذارید روی کیک ها:

و در آخر بستنی رو بریزید روی توت فرنگیها و با توت فرنگی و پودر قند تزیینش کنید:




دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

کاپ کیک

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

مواد لازم:

1- شکلات نوتلا

2- بسکوییت حلقه ای ِ کنجدی

3- پنیر خامه ای ( پنیر کٍری )

4- شیر عسلی

5- سُس شکلاتی هیرشی

6- قالب کاپ کیک

ابتدا تو هر قالب , یه قاشق بزرگ از شکلات نوتلا میریزیم:

و میایم سراغ بسکوییت کنجدی , 2 دونه برداشته و وسطشون رو کمی شیر عسلی قرار میدیم تا بهم بچسبن و از هم باز نشن , و میذاریمش روی شکلات :

و بعد توی میکسر , پنیر خامه ای تون رو با شیر عسلی مخلوط کرده , طبیعتا مقدار شیر عسلی و پنیر تون رو به اندازه مورد نیاز میگید! ولی اگه مقدار زیادی شوکولات دارین درست میکنید و مثلا از 1 قوطی بزرگ شیر عسلی استفاده کردید, 10 تا قاشق , یا 10 دونه پنیر خامه ای لازم داره! و اگه نصف قوطی شیر, پنیر هم 5 دونه کافیه!

و قالب رو از اون مخلوط پر میکنید:

 

و میذاریدش توی فریزر, تا چند ساعت بمونه! و در آخر اونا رو توی قالب برمیگردونید:

 

 




دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

ژله گل رز

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin


http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/56689340324722901267.jpg

مواد لازم

سیب

شهد غلیظ

ژله و در صورت دلخواه کاسترد

سیب رو با قسمتی از رنده که که ورقه ای شکل هست، به ورقه های نازک برش بدید. اگه رنده همچین تیغی نداشت میتونید با چاقو برشهای نازک بدید اما رنده خیلی راحتتره. بعد یه برش لیمو رو به سیبهاتون بمالید تا سیاه نشن.

بعد یه پیمونه شکر رو با یک و نیم پیمونه آب قاطی کنید و بزارید خوب بجوشه تا به غلظت بیفته. یه قاشق آب لیموی تازه رو بهش اضافه کنید تا از سیاه شدن سیب جلوگیری کنه. بعد اگه دوس دارید سیبتون رنگی بشه یه مقدار رنگ غذا بهش اضافه کنید. من رنگ زرد اضافه کردم. البته دو تا سیب رو هم بدون رنگ درست کردم. بعد برشهای نازک سیب رو بریزید توی قابلمه. بزارید یه دیقه با شربت بجوشه. یک دقیقه که گذشت شعله رو خاموش کنید و یه ربع زمان بدید تا سیبها توی شربت حسابی نرم بشن. بعد ازون سیبها رو خارج کنید و بزارید توی یه بشقاب. یه قالب مافین بزارید دم دستتون و سیبها رو به گل در بیارید توش. همینطوری برگه های سیب رو بچینید تا به قسمت داخل سیب برسه که باید از برگه های کوچیکتر استفاده کنید.

قالب رو بزارید توی یخچال تا خودش رو بگیره. دقت کنید حتما باید شهدتون غلیظ باشه که سیبها رو بهم بچسبونه.

بعد ژله ی دلخواهتون رو درست کنید. یا کرم کاسترد. من چون ژله ی کمرنگ نداشتم از رنگهای تند استفاده کردم که باعث شد سیب رو خوب نشون نده. ته یه ظرف کاسترد بریزید بعد سیب رو روش بزارید و روی سیب رو با ژله پر کنید.

یا اینکه ته قالبتون ژله بریزید سیب رو وارونه توش بزارید بعد دوباره ژله بریزید. وقتی که اماده شد قالب رو برگردونید.


http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/11094524577072075937.jpg

http://www.iranvij.ir/upload/image_mordad91/22369268395490973389.jpg




دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

بال سرخ شده

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392

نوع مطلب :
نویسنده :admin

من بال رو آماده از سوپر پروتئینی خریدم اما مزه دار کردنش هم اصلا سخت نیست. کافیه بال رو در آبلیمو و روغن زیتون و ادویه و پیاز و نمک بخوابونید.

بال رو توی ظرف مورد نظر میچینید.

من برای کنارش از قارچ و سیب زمینی هم استفاده کردم. قارچ بخاطر اینکه چند روزی توی یخچال مونده بود کمی سیاه شده بود اما در مزه ش تاثیری نداشت.

سیب زمینی رو پوستش رو کندمو برشهای بزرگ دادمو کنار گذاشتم.

توی یه ظرف روغن زیتون و نمک ادویه دار و آویشن و پودر سیر رو ترکیب کردم و سیب زمینیها رو به این مواد آغشته کردم. قارچ رو هم همینطور.

http://upload.iranvij.ir/image_tir91/13404518751.jpg

همه رو توی ظرف مخصوص فر چیدم و روش رو فویل کشیدم. داخل فر به مدت یک ساعت با درجه ی 170 گذاشتم پخت. بعد فویل رو برداشتم و گریل رو روشن کردم به مدت ده دقیقه.

http://upload.iranvij.ir/image_tir91/13404518752.jpg




  • کل صفحات: 2
  • 1  
  • 2