تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - نکات لازم برای تهیه کرم و ژله
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
یکشنبه 24 دی 1391

نکات لازم برای تهیه کرم و ژله

یکشنبه 24 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

نکات لازم برای تهیه کرم و ژله

نکات لازم برای تهیه کرم و ژله: 
۱. ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف می‌شود زیادتر از حد معین باعث سفت‌شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم می‌شود.
۲. برای اینکه ژلاتین کاملاً حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش روی ژلاتین بریزیم تا ژلاتین مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتین را روی بخار آب جوش می‌گذاریم تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شود و به شکل مایع در آید.
۳. برای بسته شدن کرم‌ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل یخچال بگذاریم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله می‌توان قالب را در جای یخ گذاشت ولی بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را باید از جای یخ خارج نمود و می‌توان ظرفی را پر از یخ نمود و ظرف را داخل یخ قرار داد تا کرم یا ژله بسته شود.
۴. تخم مرغی که در شیر جوشیده می‌ریزیم نباید با شیر بجوشد کافی است تخم مرغ و شیر را مخلوط و بلافاصله از روی آتش برداریم.
۵. برای اینکه کرم را در ظرف برگردانیم باید قالب را در ظرف آب گرم که زیاد داغ نباشد یک لحظه نگاهداریم، بعد قالب را در ظرف برگردانیم در صورتیکه قالب مدت زیادتری در آب داغ بماند آب می‌شود، آب باید به قدری باشد که داخل ظرف کرم نریزد.
۶. برای حل کردن هر بسته ژله حاضری به‌طور کلی دو پیمانه آب لازم است که بهتر است یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل می‌کنیم بعد آب سرد را به آن اضافه می‌نمائیم.
۷. برای تهیه ژله میوه در منزل، برای هر پیمانه آب میوه دو ورق ژلاتین و مقداری شکر که مقدار شکر را در آب میوه می‌ریزیم و یک جوش می‌دهیم تا شکر حل شود آن را از روی آتش بر می‌داریم و ژلاتین حل شده را با آب میوه مخلوط و سپس مصرف می‌کنیم.
۸. ژلاتین حل شده نباید در شیر جوشان ریخت چون شیر می‌برد بلکه باید شیر بعد از جوشیدن کمی سرد شود آنوقت ژلاتین را با آن مخلوط کرد.
۹. ظرف کرم یا ژله باید از نوع فلز باشد ظرف‌های چینی یا نشکن مناسب نمی‌باشند.
 




ethel7simpson62.jigsy.com
شنبه 30 اردیبهشت 1396 07:45 ب.ظ
I have read so many articles concerning the blogger lovers except this post is in fact a good post, keep it up.
سلام
یکشنبه 24 دی 1391 07:47 ب.ظ
وب بسیار خوبی دارید به ما هم سر بزنید و با امکانات ما هم اشنا شوید و به ما هم افتخار میزبانی دهید منتظر حضور گرمتان هستیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر