تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - سالاد لوبیا سبز-سالاد برنج
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
یکشنبه 24 دی 1391

سالاد لوبیا سبز-سالاد برنج

یکشنبه 24 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

سالاد لوبیا سبز

مواد لازم

لوبیا سبز نازك نیم كیلو
گوجه فرنكی درشت 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمك و فلفل به اندازه لازم


 
طرز تهیه

لوبیا سبز را بخار پز می كنیم در حدی كه نرم شود می گذاریم خنك شود. گوجه فرنگی را مكعبی درشت خرد می كنیم. پیاز را هم درشت خرد می كنیم با لوبیا سبز در ظرفی بزرگ ریخته پودرسیرو رئغن زیتون و سركه و نمك و فلفل را مخلوط كرده با سبزیجات خوب مخلوط می كنیم می گذاریم تا مواد با هم مزه دار شود.


 

سالاد برنج

مواد لازم


یک فنجان برنج پخته‌نشده
یک چهارم فنجان روغن زیتون
یک حبه سیر بزرگ
نمک و فلفل
یک‌چهارم فنجان جعفری
۵عدد موسیر
یک عدد هویج
یک عدد کدو
یک عدد فلفل دلمه قرمز
مقداری آب لیموترش


طرز تهیه


برنج را شسته و در آب جوش بریزید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید. برای خوش‌طعم‌تر شدن می‌توانید برنج را در آب مرغ بپزید. آب لیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، فلفل دلمه را خوب باهم مخلوط کنید این مخلوط را با نیمی از برنج دم‌کشیده مخلوط کنید.
سپس کدو را در کمی روغن با هویج خردشده بخوبی تفت دهید. این مواد را به برنج اضافه کرده و در این مرحله تمام مواد را با هم به آرامی و با نوک چنگال به گونه‌ای که برنج له نشود مخلوط کنید. سیر له شده را با جعفری مخلوط کرده و همراه با موسیر‌های ورقه‌ای شده به برنج بیفزایید. اگر تمایل به خام‌خواری داشته باشید می‌توان کدوها را خیلی ریز کرده و پس از یک دقیقه بخارپز شدن به مواد اضافه کرد.
همچنین می‌توان از انواع فلفل دلمه رنگی در تهیه این غذا استفاده کرد.

 




How much does it cost for leg lengthening?
پنجشنبه 16 شهریور 1396 02:08 ب.ظ
I visit day-to-day some blogs and sites
to read articles, however this web site offers quality based posts.
http://jordandrewry.hatenablog.com/archive/2015/09/27
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:16 ق.ظ
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I
would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.

I'm looking forward for your next post, I'll try to
get the hang of it!
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 01:43 ق.ظ
Thanks very nice blog!
بهار
یکشنبه 24 دی 1391 06:43 ب.ظ
pسلام ممنون که به سایتم سر زدی و نظر دادی بازم به ما سر بزن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر