تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - غذاهای تركیه
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 18 مرداد 1391

غذاهای تركیه

چهارشنبه 18 مرداد 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

توصیه می كنم این سالاد و در این فصل كه نخود فرنگی تازه به وفور یافت می شه درست كنید تا از خواص بیشمار نخود فرنگی هم بهره ببرید.

سالاد تركیه ای - سالاد نخود فرنگی ( بسیار ساده و لذیذ )

مواد لازم :

نخود فرنگی : یك لیوان و نیم

خیار شور : 3 عدد بزرگ

زیتون بدون هسته : نصف استكان چایخوری

شوید تازه : مقدار كمی

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به میزان دلخواه

نخود فرنگی ها را می پزیم ، بعد از اینكه پخته شد كنار می گذاریم تا خنك شود ، در این فاصله خیار شور ها و شوید را ریز خرد می كنیم ( اگر مایل باشیم می تونیم نخود فرنگی ها را هم از وسط نصف كنیم ، در صورتیكه دانه های نخود فرنگی درشت باشه ، این كار كاملا سلیقه ای هست ) ، حالا در یك كاسه همه مواد را به همراه آبلیمو ، روغن زیتون و نمك و فلفل مخلوط می كنیم. سالاد تون آمادست.

(در صورتیكه زیتون بدون هسته در دسترس نداشتید ، می توانید زیتونها را خودتان از هسته جدا كنید و به صورت خرد شده به سالاد نخود فرنگی تان  اضافه كنید.)

 

نوش جان

 


 

این غذا بسیار سادست ، حتما امتحان كنید.

غذای تركیه ای - پوآچای توپی - یك نوع غذای پیراشكی مانند است ، امیدوارم درست كنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم (برای خمیر ) :

ماست : ۱ لیوان سرخالی(یك سوم لیوان)

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن مایع : یك استكان كوچك چایخوری

بكینگ پودر : یك قاشق چایخوری

آرد : به مقدار لازم

پودر سوخاری : به میزان لازم

مواد لازم ( برای داخل خمیر ) :

شما هر چی كه دوست داشته باشید به میل خودتون می تونید برای داخل خمیر استفاده كنید ؛ مثلا گوشت چرخ كرده با فلفل دلمه و یا سوسیس و پنیر پیتزا ، اگر نخواستید از تركیبات گوشتی استفاده كنید می تونید سیب زمینی و بپزید به حالت پوره دربیارید ، بعد از اینكه پوره خنك شد كمی هم جعفری بهش اضافه كنید و داخل خمیرها بذارید ، من امتحان كردم ، خیلی خوشمزه شد.

طرز تهیه خمیر پوآچا :

ماست ، تخم مرغ ، روغن مایع را با هم مخلوط می كنیم و بعد بكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده ، آرام آرام به مواد اضافه می كنیم ، آرد را آنقدر اضافه می كنیم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد ، بعد از خمیر بدست آمده به آندازه یك نارنگی برمی داریم ، وسط خمیر را باز می كنیم و هر موادی كه برای وسطش آماده كردیم ، داخلش می گذاریم ، بعد خمیر را می بندیم و به شكل توپ در می آوریم (البته اگر خمیر را کمی کف دستمان فشار دهیم که کاملا بسته شود و مواد داخلش را بپوشاند ، اشكالی نداره چون خمیر در داخل فر پف كرده و شكل توپی به خود می گیرد) ، خمیر های توپی شكل آماده شده را در پودر سوخاری می غلطانیم ، حالا سینی فر را چرب می كنیم ، پوآچاهای توپی شكل را داخل سینی فر می چینیم و در داخل فر ۱۷۰درجه كه از قبل گرم كردیم می گذاریم ، زیر و روی پوآچاها كه طلایی شد ، آماده میل كردن هستند.

نوش جان

 ***نكته : دقت كنید بكینگ پودر را در حد امكان با آخرین قسمت آرد اضافه كنید تا زیاد خمیر با بكینگ پودر ورز ندهید ، چون بعد از اضافه كردن بكینگ پودر ، ورز دادن زیاد خمیر مانع پف كردن پیراشكی (پوآچا )می شود.


حلقه نمكی ( سیمیت كوچولو ) tuzlu halka

مواد لازم :

كره : 100 گرم

بكینگ پودر : 1 بسته ( هر بسته 10 گرم است )

نمك : یك قاشق چایخوری

سركه : 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون : یك فنجان قهوه خوری ( یك فنجان كوچك )

آرد : به مقدار لازم

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

كنجد : به میزان لازم

كره كه از قبل در فضای اتاق نرم شده است را با بكینگ پودر ، نمك ، سركه و روغن زیتون مخلوط كرده ، سپس آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم ، آرد را آنقدر اضافه می كنیم تا خمیر به دستمان نچسبد و نرمی به مانند نرمی لاله گوش به دست آید ، حالا مقدار كمی از آرد بر می داریم به شكل حلقه در می آوریم و سپس در سفیده تخم مرغ می غلتانیم ؛ بقیه حلقه ها را هم به همین شكل آماذه می كنیم و در سینی فر كه از قبل چرب شده می چینیم ، روی حلقه های نمكی را كمی كنجد می پاشیم و در فر 180 درجه می گذاریم تا آرام آرام بپزد ، بعد از اینكه حلقه های نمكی طلایی شد ، از فر خارج می كنیم .

(اگر حلقه های نمكی شما از عكس بالا طلایی تر شود ، بخصوص كنجدهای روش ، حلقه ها خوشمزه تر می شوند)

نوش جانتان


غذای تركیه ای - پلوی بلغور  bulgur pilavı

مواد لازم :

بلغور گندم : 1.5 لیوان

گوجه فرنگی : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

رب : 1 قاشق غذاخوری

آب و یا آب گوشت و مرغ : 2.5 لیوان

كره : 50 گرم

نمك وفلفل به مقدار دلخواه و در صورت تمایل كمی زردچوبه

(نكته : بلغورهای تركیه نیازی به خیس كردن ندارند و زودپز هستند اما اگر از بلغورهای ایران استفاده می كنید حتما از چند ساعت قبل خیس كنید )

ابتدا كره را در قابلمه آب می كنیم ( برای اینكه كره نسوزه خیلی كمی روغن مایع اضافه كنید ) ، پیازهای خرد شده را اضافه كرده كمی تفت می دهیم ، بعد رب را همراه با پیاز داغ كمی تفت می دهیم و سپس گوجه فرنگی ریز شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه را اضافه می كنیم ، وقتی آب گوجه فرنگی كشیده شد بلغور گندم را همراه با آب ( یا آب گوشت ) در قابلمه می ریزیم و می گذاریم آب بلغورها كاملا كشیده شود ، سپس به مدت 15 دقیقه دم می كنیم .

  پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید سیب زمینی خرد شده و یا فلفل دلمه ای هم به پلوی بلغور اضافه كنید.

نوش جان

 

غذای تركیه ای - بورک گل ( بورك سیب زمینی )، Patatesli Gül Böreği

مواد لازم :

خمیر یوفكا : ۲ عدد

سیب زمینی : ۴ عدد

جعفری : یك دسته كوچك

پیاز تفت داده شده : ۱ عدد ( من شخصا پیازچه را به پیاز ترجیح می دم )

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

كمی روغن مایع

نمك ، فلفل و در صورت تمایل كمی پودر آویشن

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می كنیم و بعد پوست كنده همراه با نمك ، فلفل و آویشن له می كنیم ، بعد از اینكه سیب زمینی های له شده كمی خنك شد با جفعری و پیازچه خرد شده به آرامی مخلوط می كنیم ، حالا خمیر یوفكا را از وسط به دو قسمت برش می زنیم و خمیر نیم دایره شكل را با فرچه كمی چرب می كنیم و از قسمت درازای خمیر از مخلوط سیب زمینی از یك سمت به سمت دیگر به شكل درازا سیب زمینی را پخش می كنیم ، سپس خمیر را به شكل لوله ای می پیچیم و بعد این لوله را به صورت حلزونی می پیچیم ، بقیه خمیرها را هم به همین شكل آماده می كنیم ، سینی فر را چرب كرده و زرده تخم مرغ را با كمی روغن مایع هم می زنیم و با فرچه روی گل بورك می دهیم ، می توانیم كمی هم كنجد روی بورك بپاشیم .در فر ۱۸۰ درجه می گذاریم در حدی كه زیر و روی بورك ها طلایی شود.

نكته :در صورت تمایل می توانید هر خمیر یوفكا را به 4 قسمت تقسیم كنید كه در اینصورت از هر خمیر یوفكا 4 عدد بورك گل بدست می آید.

 

نوش جان

 

غذای تركیه ای - بورك گوشتی ، (كیمالی بورك) kıymalı Börek

مواد لازم :

یوفكا : ۴ عدد

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

گوجه فرنگی بزرگ : ۱ عدد و یا یك قاشق غذاخوری رب

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۱ لیوان

روغن : نصف استكان

نمك ، فلفل و زردجوبه به میزان دلخواه

پیاز ریز شده را در تابه تفت می دهیم كمی كه سبك شد گوشت چرخ كرده را به همراه كمی نمك و فلفل و زردچوبه اضافه كرده و حرارت می دهیم ، بعد از اینكه گوشت تفت داده شد ، گوجه فرنگی خرد شده (و یا رب را )و سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می كنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم بعد از اینكه مواد خوب تفت داده شد ، تابه را كنار می گذاریم و در ظرف دیگری تخم مرغ ، شیر و روغن را با هم مخلوط می كنیم ، كف سینی و یا ظرفی كه می خواهیم در فر بگذاریم را چرب می كنیم و یك لایه یوفكا كف آن پهن می كنیم ، لازم نیست كه یوفكاها به شكل منظم و صاف در ظرف قرار گیرد ، به شكل چروك و فشرده می تواند باشد ، كافی است كه در ظرف پهن شود و قرار گیرد ، از مخلوط تخم مرغ و شیر كمی روی یوفكا می دهیم ( مثلا ۴-۳ قاشق غذاخوری ) و بعد دومین یوفكا را پهن می كنیم (یوفكاها به شكل چین خورده روی هم قرار می گیرند ) مجددا از مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن می دهیم و بعد از تركیب گوشتیمان روی یوفكا می دهیم ، وحالا لایه سوم كه باز هم شیر و تخم مرغ و باقیمانده مخلوظ گوشت را اضافه می كنیم  و در نهایت چهارمین یوفكا را روی بقیه لایه ها پهن می كنیم و لایه های پایینی را با این یوفكا كاملا می پوشانیم ، كمی از مخلوط شیر و تخم مرغ روی آخرین لایه هم می دهیم و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می كنیم ، حالا سینی را در فر ۱۸۰ در جه كه از قبل گرم كردیم می گذاریم ، تا جایی كه روی یوفكاها طلایی شود .بعد از اینكه از فر خارج كردیم به اندازه دلخواه برش می دهیم و سرو می كنیم .

(من معمولا روی بورك را قبل از اینكه در فر بذارم كمی خشخاش و كنجد می دهم )

 

نوش جان


 

شیرینی تركیه ای ، كورابیه سیب elmalı kurabiye

مواد لازم :

كره نرم شده : ۱ قالب ۱۵۰یا ۱۰۰ گرمی

تخم مرغ : ۱ عدد

شیر : ۱ لیوان

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

بكینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

شكر : ۱ لیوان سرخالی

آرد : به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل كورابیه :

سیب : ۵-۴ عدد

شكر : ۴ قاشق غذاخوری

دارچین : ۱ قاشق غذاخوری


ابتدا كره نرم شده را با تخم مرغ و شیر مخلوط می كنیم ، در ظرف جداگانه 1 لیوان آرد را با بقیه مواد خشك مخلوط می كنیم و همه مواد را با هم قاطی می كنیم ، آرد را كم كم اضافه می كنیم تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد ، بعد از آماده شدن خمیر روی آنرا می پوشانیم و تا آماده سازی مواد داخل كورابیه ، خمیر را استراحت می دهیم ؛ سیب را رنده می كنیم و با شكر داخل قابلمه ای می ریزیم و می گذاریم با آب خودش بپزد كمی كه سیب رنده شده حالت له شدگی و پختگی پیدا كرد دارچین را اضافه كرده و زیر قابلمه را خاموش می كنیم ، حالا خمیر را با وردنه پهن می كنیم ، نه خیلی نازك و نه خیلی كلفت باشد ، به بزرگی یك پیتزا خمیر را باز می كنیم و خمیر دایره شكل را از مركز به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به 2 بخش تقسیم می كنیم ، به این ترتیب یك خمیر دایره شكل كه به 8 قسمت تقسیم شده است داریم ، حالا مواد آماده شده داخل كورابیه را در قسمت بالای هر بخش می گذاریم (حدود یك قاشق غذاخوری ) و هر قسمت را از بالا به طرف مركز می پیچانیم ؛ كورابیه ها را داخل سینی فر چرب شده می چینیم و در حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه حرارت می دهیم در حدی كه كمی طلایی شود ، بعد از خارج كردن كورابیه ها از فر می توانیم روی آنها را با پودر قند تزئین كنیم و بعد از سرد شدن كورابیه ها آنها را در ظرف مناسب می چینیم.

حالا این شیرینی لذیذ را با یك فنجان چای تازه دم نوش جان كنید .


( شما این كورابیه را به هر شكل دلخواه می توانید بپیچید )


نوش جان


غذای تركیه ای - دلمه كدو  kabak dolması

مواد لازم :

كدو : ۱ كیلو گرم

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

برنج خیس خرده : ۱ لیوان

پیاز : ۱ عدد

رب : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع و یا ریحان : مقدار كمی

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

و برای سس روی دلمه ها :

سیر : ۳ حبه

ماست : ۱ كاسه

كره : ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز : ۱ قاشق

 

ابتدا پیاز را كمی تفت می دهیم ، سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده همراه با پیازها تفت می دهیم و بعد نمك ، فلفل ، زردچوبه و ۱ قاشق رب را اضافه می كنیم ، ۲ دقیقه تفت می دهیم ، برنج را با نصف استكان آب به مخلوط گوشت اضافه كرده و همه مواد را ۵ دقیقه با هم می پزیم بعد از بخار شدن كامل آب برنج و گوشت شعله گاز را خاموش كرده ، نعناع و یا ریحان را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم ؛ حالا كدوهای شسته شده را به اندازه دو بند انگشت می بریم و داخل آنها را با یك قاشق كمی خالی می كنیم ؛ داخل كدوها را از مخلوط آماده شده پر میكنیم و داخل یك قابلمه می چینیم ، سپس در یك لیوان آب گرم ۱ قاشق رب را حل كرده و روی دلمه های كدو می دهیم ، قابلمه را روی شعله ملایم گذاشته و ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت می دهیم ؛ در این فاصله ۳ قاشق كره را در یك ظرف كوچك آب می كنیم و ۱ قاشق فلفل قرمز را كمی تفت می دهیم ؛ سیرها را له كرده و با ماست مخلوط می كنیم ؛ بعد از آماده شدن دلمه ها آنها را در دیس می چینیم و رویش مخلوط ماست و سیر را می دهیم و روی آن فلفل تفت داده شده با كره می ریزیم .غذا حاضر است .

 

نوش جان


 

سالاد تركیه ای  ، پیاز ( سالاد لوبیا ) piyaz

در تركیه به این سالاد می گن پیاز

مواد لازم :

لوبیا چشم بلبلی : ۱.۵ لیوان

گوجه فرنگی : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد

كاهو : چند برگ

جعفری : مقدار كمی

روغن زیتون : ۱ فنجان قهوه خوری

نمك ، فلفل و آبلیمو به مقدار دلخواه

لوبیا را چند ساعت خیس می كنیم ، سپس می پزیم ، بعد از پخته شدن و سرد شدن ، كاهو ، جعفری ، پیاز و گوجه فرنگی را خرد كرده ، با لوبیای پخته شده مخلوط می كنیم و بعد روغن زیتون ، نمك ، فلفل و آبلیمو را اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم ، سالاد حاضر است . 

 

نوش جان


غذای تركیه ای - دلمه سیب زمینی - Patates dolması

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط : ۴ عدد

گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

جعفری : مقدار كمی

رب : ۲ قاشق غذاخوری

حلقه های گوجه فرنگی برای تزیین

نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سیب زمینی ها را با یك قاشق خالی می كنیم ، سپس در یك قابلمه كوچك سیب زمینی ها را كمی سرخ می كنیم ، پیاز را رنده می كنیم و با گوشت مخلوط می كنیم و بعد مخلوط گوشت و پیاز را در یك تابه خیلی كم تفت می دهیم ، در حد ۵ دقیقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را می ریزیم ، این تركیب را كمی تفت می دهیم و بعد قارچ و جعفری را اضافه می كنیم ، كل این مواد كمتر از ۱۰ دقیقه باید تفت ببیند ، چون در فر نیز پخته می شود ، لازم نیست زمان زیادی برای تفت دادن آنها صرف كنید ، سپس سیب زمینی ها را برمی داریم و از این مواد داخلش پر می كنیم و در ظرف پیركسی كه قبلا ته آن را چرب كردیم می چینیم ، (اگر ته سیب زمینی ها را كمی به صورت صاف ببریم سیب زمینی ها در ظرف می ایستند ) و بعد ۱ قاشق باقیمانده از ربمان و كمی آب را  با هم مخلوط می كنیم و روی دلمه های سیب زمینی می ریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم، بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج می كنیم ، یك چنگال داخل سیب زمینی ها فرو می كنیم اگر پخته شده بود ، روی هر سیب زمین یك حلقه گوجه فرنگی می گذاریم و بعد برای مدت ۱۰ دقیقه دوباره دلمه ها را داخل فر می كنیم .

(برای داخل دلمه سیب زمینی از تركیب سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا و یا قارچ و جعفری و پنیر پیتزا هم می توانید استفاده كنید . )


نوش جان


(در این تصویر روش تهیه گزلمه به صورت سنتی را می بینید)


گزلمه یك غذای بسیار ساده و لذیذ است كه به صورت عصرانه هم استفاده می شود ،از نقاط قوت این غذا این است كه در انواع مختلف تهیه می شود و بسیار متنوع است ؛ مثلا در انواع زیر:

گزلمه سیب زمینی Patatesli gözleme -

خمیر به همان شكل كه تعریف آن داده شده است تهیه می شود و مواد داخل آن شامل سیب زمینی پخته شده (له شده) و جعفری خرد شده و یا سیب زمینی پخته شده(له شده) و پیازچه خرد شده است كه طبق دستور داده شده داخل خمیر قرار می دهیم و روش پخت هم طبق تعریف زیر، هیچ تفاوتی ندارد.


گزلمه پنیری - peynirli gözleme

داخل گزلمه از پنیر و جعفری استفاده می كنیم.


گزلمه اسفناجی - ıspanaklı gözleme

داخل خمیر از تركیب اسفناج و پیازجه ریز شده (بصورت خام ) استفاده می كنیم.

 

گزلمه سوسیسی -  sosisli gözleme

داخل خمیر مان سوسیس ، فلفل سبز و پنیر پیتزا می ریزیم .

 

همون طور كه گفتم این غذا بسیار متنوع و ساده است ، شما از هر چیزی كه با ذائقه تان هماهنگ باشد می توانید برای داخل خمیر استفاده كنید . در همه موارد آماده سازی خمیر و روش پخت مشابه است .

امیدوارم درست كنید و از خوردنش لذت ببرید .


غذای تركیه ای - سوپ ازوگلین - EZOGELİN ÇORBASI

مواد لازم :

دال عدس و یا عدس قرمز : ۱ لیوان

برنج : ۱ فنجان

بلغور گندم : ۱ فنجان

پیاز : ۱ عدد

رب : ۲ قاشق غذاخوری

مارگارین و یا روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع : ۱ قاشق غذاخوری

آب و یا آب مرغ : ۶ لیوان

نمك و فلفل قرمز به میزان دلخواه

ابتدا در یك قابلمه كره و یا روغن را داغ می كنیم ، سپس پیاز های خرد شده را اضافه كرده و تفت می دهیم و بعد رب را اضافه می كنیم ،رب و پیاز را كمی تفت می دهیم و بعد آب مرغ و یا آب ساده رادر ظرفمان می ریزیم و وقتی به جوش آمد دال عدس ، بلغور گندم ، برنج و نمك را  اضافه می كنیم ، می گذاریم این مواد كاملا بپزد بطوری كه له شوند ، بعد از پخت كامل مواد ، در یك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت می دهیم و به سوپمان اضافه می كنیم و زیر گاز را خاموش می كنیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم ۵ دقیقه سوپمان در این حالت بماند ، سپس سوپ آماده سرو است . می توانیم روی سوپ را با كمی نعناع خشك و فلفل قرمز تزئین كنیم . سوپ ازو گلین را با آبلیمو سرو نمایید .

 

نوش جان 


 

غذای تركیه ای - مرغ سسی در فر  - fırında soslu tavuk

مواد لازم :

مرغ : ۱ عدد

ماست : ۴ قاشق غذاخوری

رب : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد

روغن : ۳ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل از روغن زیتون می توانید استفاده كنید)

نمك ، فلفل ، زردچوبه و كمی پودر آویشن به مقدار دلخواه 

ابتدا در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده می كنیم ،سپس ماست ، رب ، روغن ، نمك و ادویه های دلخواه را كاملا مخلوط می كنیم تا یك سس یكدست حاصل شود ، مرغ تكه شده را به این سس اضافه كرده به خوبی هم می زنیم ، مرغ آغشته به سس را ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا مزه مواد كاملا به خورد هم رود ، بعد از یك ساعت مرغ سسی را در سینی كه كف آن را با روغن چرب كردیم می چینیم و در فری كه از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.هر زمان روی مرغها سرخ شد و یا مرغ پخته شد ، سینی فر را خارج كنید و سرو نمایید .

(من معمولا به این مخلوط برشهای سیب زمینی و خلال هویج هم اضافه می كنم ، در صورت تمایل شما هم امتحان كنید)

 

نوش جان


غذای تركیه ای - سینی سیب زمینی(سیب زمینی تو فر)TEPSİDE PATATES

مواد لازم :

سیب زمینی :  ۵-۴ عدد

ماست : ۱ لیوان

آرد : ۱ لیوان

روغن مایع : نصف لیوان

تخم مرغ : ۱ عدد

پنیر پیتزا رنده شده : نصف لیوان

سوسیس رنده شده : در صورت تمایل

نمك و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی ها را مربع مربع خرد می كنیم ، سپس ماست ٬ روغن مایع و تخم مرغ را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم ؛ و بعد آرد و نمك و فلفل را اضافه كرده خوب هم می زنیم و مخلوط می كنیم و بعد سینی فر یا ظرفی كه قراره داخل فر بگذاریم را با روغن چرب می كنیم و مخلوط را داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می كنیم ، در این مرحله اگر تمایل داشتیم سوسیس رنده شده یا ریز شده روی سطح مخلوط می ریزیم و سپس پنیر پیتزا رنده شده را اضافه می كنیم و در فری كه از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم ، وقتی پنیر پیتزا كه روی مخلوط سیب زمینی دادیم طلایی شد ، سینی سیب زمینی شما آماده است . می توانیم به شكل مربع های بزرگ برش دهیم و به این شكل سرو كنیم.

 

نوش جان

 




How do you get rid of Achilles tendonitis?
شنبه 18 شهریور 1396 01:48 ق.ظ
This excellent website truly has all the information I needed concerning this subject and didn't
know who to ask.
malenaoare.jimdo.com
شنبه 14 مرداد 1396 09:49 ق.ظ
Hello, its nice paragraph regarding media print,
we all know media is a wonderful source of information.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 02:48 ق.ظ
Does your blog have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to send you an email.
I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.
نفس
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 05:02 ب.ظ
عالییییییییییییی بود
افسون
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 02:52 ب.ظ
خیلی خوب بودن فقط طرز تهیه خمیر گزلمه رو ننوشتین ممنون میشم بذارین.
mahya
چهارشنبه 20 شهریور 1392 12:34 ب.ظ
عال بود
چهارشنبه 1 خرداد 1392 08:30 ب.ظ
خیلی عالی بود
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر