تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - غذاهای تركیه
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 18 مرداد 1391

غذاهای تركیه

چهارشنبه 18 مرداد 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

توصیه می كنم این سالاد و در این فصل كه نخود فرنگی تازه به وفور یافت می شه درست كنید تا از خواص بیشمار نخود فرنگی هم بهره ببرید.

سالاد تركیه ای - سالاد نخود فرنگی ( بسیار ساده و لذیذ )

مواد لازم :

نخود فرنگی : یك لیوان و نیم

خیار شور : 3 عدد بزرگ

زیتون بدون هسته : نصف استكان چایخوری

شوید تازه : مقدار كمی

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به میزان دلخواه

نخود فرنگی ها را می پزیم ، بعد از اینكه پخته شد كنار می گذاریم تا خنك شود ، در این فاصله خیار شور ها و شوید را ریز خرد می كنیم ( اگر مایل باشیم می تونیم نخود فرنگی ها را هم از وسط نصف كنیم ، در صورتیكه دانه های نخود فرنگی درشت باشه ، این كار كاملا سلیقه ای هست ) ، حالا در یك كاسه همه مواد را به همراه آبلیمو ، روغن زیتون و نمك و فلفل مخلوط می كنیم. سالاد تون آمادست.

(در صورتیكه زیتون بدون هسته در دسترس نداشتید ، می توانید زیتونها را خودتان از هسته جدا كنید و به صورت خرد شده به سالاد نخود فرنگی تان  اضافه كنید.)

 

نوش جان

 


 

این غذا بسیار سادست ، حتما امتحان كنید.

غذای تركیه ای - پوآچای توپی - یك نوع غذای پیراشكی مانند است ، امیدوارم درست كنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم (برای خمیر ) :

ماست : ۱ لیوان سرخالی(یك سوم لیوان)

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن مایع : یك استكان كوچك چایخوری

بكینگ پودر : یك قاشق چایخوری

آرد : به مقدار لازم

پودر سوخاری : به میزان لازم

مواد لازم ( برای داخل خمیر ) :

شما هر چی كه دوست داشته باشید به میل خودتون می تونید برای داخل خمیر استفاده كنید ؛ مثلا گوشت چرخ كرده با فلفل دلمه و یا سوسیس و پنیر پیتزا ، اگر نخواستید از تركیبات گوشتی استفاده كنید می تونید سیب زمینی و بپزید به حالت پوره دربیارید ، بعد از اینكه پوره خنك شد كمی هم جعفری بهش اضافه كنید و داخل خمیرها بذارید ، من امتحان كردم ، خیلی خوشمزه شد.

طرز تهیه خمیر پوآچا :

ماست ، تخم مرغ ، روغن مایع را با هم مخلوط می كنیم و بعد بكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده ، آرام آرام به مواد اضافه می كنیم ، آرد را آنقدر اضافه می كنیم و ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد ، بعد از خمیر بدست آمده به آندازه یك نارنگی برمی داریم ، وسط خمیر را باز می كنیم و هر موادی كه برای وسطش آماده كردیم ، داخلش می گذاریم ، بعد خمیر را می بندیم و به شكل توپ در می آوریم (البته اگر خمیر را کمی کف دستمان فشار دهیم که کاملا بسته شود و مواد داخلش را بپوشاند ، اشكالی نداره چون خمیر در داخل فر پف كرده و شكل توپی به خود می گیرد) ، خمیر های توپی شكل آماده شده را در پودر سوخاری می غلطانیم ، حالا سینی فر را چرب می كنیم ، پوآچاهای توپی شكل را داخل سینی فر می چینیم و در داخل فر ۱۷۰درجه كه از قبل گرم كردیم می گذاریم ، زیر و روی پوآچاها كه طلایی شد ، آماده میل كردن هستند.

نوش جان

 ***نكته : دقت كنید بكینگ پودر را در حد امكان با آخرین قسمت آرد اضافه كنید تا زیاد خمیر با بكینگ پودر ورز ندهید ، چون بعد از اضافه كردن بكینگ پودر ، ورز دادن زیاد خمیر مانع پف كردن پیراشكی (پوآچا )می شود.


حلقه نمكی ( سیمیت كوچولو ) tuzlu halka

مواد لازم :

كره : 100 گرم

بكینگ پودر : 1 بسته ( هر بسته 10 گرم است )

نمك : یك قاشق چایخوری

سركه : 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون : یك فنجان قهوه خوری ( یك فنجان كوچك )

آرد : به مقدار لازم

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

كنجد : به میزان لازم

كره كه از قبل در فضای اتاق نرم شده است را با بكینگ پودر ، نمك ، سركه و روغن زیتون مخلوط كرده ، سپس آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم ، آرد را آنقدر اضافه می كنیم تا خمیر به دستمان نچسبد و نرمی به مانند نرمی لاله گوش به دست آید ، حالا مقدار كمی از آرد بر می داریم به شكل حلقه در می آوریم و سپس در سفیده تخم مرغ می غلتانیم ؛ بقیه حلقه ها را هم به همین شكل آماذه می كنیم و در سینی فر كه از قبل چرب شده می چینیم ، روی حلقه های نمكی را كمی كنجد می پاشیم و در فر 180 درجه می گذاریم تا آرام آرام بپزد ، بعد از اینكه حلقه های نمكی طلایی شد ، از فر خارج می كنیم .

(اگر حلقه های نمكی شما از عكس بالا طلایی تر شود ، بخصوص كنجدهای روش ، حلقه ها خوشمزه تر می شوند)

نوش جانتان


غذای تركیه ای - پلوی بلغور  bulgur pilavı

مواد لازم :

بلغور گندم : 1.5 لیوان

گوجه فرنگی : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

رب : 1 قاشق غذاخوری

آب و یا آب گوشت و مرغ : 2.5 لیوان

كره : 50 گرم

نمك وفلفل به مقدار دلخواه و در صورت تمایل كمی زردچوبه

(نكته : بلغورهای تركیه نیازی به خیس كردن ندارند و زودپز هستند اما اگر از بلغورهای ایران استفاده می كنید حتما از چند ساعت قبل خیس كنید )

ابتدا كره را در قابلمه آب می كنیم ( برای اینكه كره نسوزه خیلی كمی روغن مایع اضافه كنید ) ، پیازهای خرد شده را اضافه كرده كمی تفت می دهیم ، بعد رب را همراه با پیاز داغ كمی تفت می دهیم و سپس گوجه فرنگی ریز شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه را اضافه می كنیم ، وقتی آب گوجه فرنگی كشیده شد بلغور گندم را همراه با آب ( یا آب گوشت ) در قابلمه می ریزیم و می گذاریم آب بلغورها كاملا كشیده شود ، سپس به مدت 15 دقیقه دم می كنیم .

  پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید سیب زمینی خرد شده و یا فلفل دلمه ای هم به پلوی بلغور اضافه كنید.

نوش جان

 

غذای تركیه ای - بورک گل ( بورك سیب زمینی )، Patatesli Gül Böreği

مواد لازم :

خمیر یوفكا : ۲ عدد

سیب زمینی : ۴ عدد

جعفری : یك دسته كوچك

پیاز تفت داده شده : ۱ عدد ( من شخصا پیازچه را به پیاز ترجیح می دم )

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

كمی روغن مایع

نمك ، فلفل و در صورت تمایل كمی پودر آویشن

ابتدا سیب زمینی ها را آبپز می كنیم و بعد پوست كنده همراه با نمك ، فلفل و آویشن له می كنیم ، بعد از اینكه سیب زمینی های له شده كمی خنك شد با جفعری و پیازچه خرد شده به آرامی مخلوط می كنیم ، حالا خمیر یوفكا را از وسط به دو قسمت برش می زنیم و خمیر نیم دایره شكل را با فرچه كمی چرب می كنیم و از قسمت درازای خمیر از مخلوط سیب زمینی از یك سمت به سمت دیگر به شكل درازا سیب زمینی را پخش می كنیم ، سپس خمیر را به شكل لوله ای می پیچیم و بعد این لوله را به صورت حلزونی می پیچیم ، بقیه خمیرها را هم به همین شكل آماده می كنیم ، سینی فر را چرب كرده و زرده تخم مرغ را با كمی روغن مایع هم می زنیم و با فرچه روی گل بورك می دهیم ، می توانیم كمی هم كنجد روی بورك بپاشیم .در فر ۱۸۰ درجه می گذاریم در حدی كه زیر و روی بورك ها طلایی شود.

نكته :در صورت تمایل می توانید هر خمیر یوفكا را به 4 قسمت تقسیم كنید كه در اینصورت از هر خمیر یوفكا 4 عدد بورك گل بدست می آید.

 

نوش جان

 

غذای تركیه ای - بورك گوشتی ، (كیمالی بورك) kıymalı Börek

مواد لازم :

یوفكا : ۴ عدد

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

گوجه فرنگی بزرگ : ۱ عدد و یا یك قاشق غذاخوری رب

تخم مرغ : ۲ عدد

شیر : ۱ لیوان

روغن : نصف استكان

نمك ، فلفل و زردجوبه به میزان دلخواه

پیاز ریز شده را در تابه تفت می دهیم كمی كه سبك شد گوشت چرخ كرده را به همراه كمی نمك و فلفل و زردچوبه اضافه كرده و حرارت می دهیم ، بعد از اینكه گوشت تفت داده شد ، گوجه فرنگی خرد شده (و یا رب را )و سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را با مواد داخل تابه مخلوط می كنیم و چند دقیقه حرارت می دهیم بعد از اینكه مواد خوب تفت داده شد ، تابه را كنار می گذاریم و در ظرف دیگری تخم مرغ ، شیر و روغن را با هم مخلوط می كنیم ، كف سینی و یا ظرفی كه می خواهیم در فر بگذاریم را چرب می كنیم و یك لایه یوفكا كف آن پهن می كنیم ، لازم نیست كه یوفكاها به شكل منظم و صاف در ظرف قرار گیرد ، به شكل چروك و فشرده می تواند باشد ، كافی است كه در ظرف پهن شود و قرار گیرد ، از مخلوط تخم مرغ و شیر كمی روی یوفكا می دهیم ( مثلا ۴-۳ قاشق غذاخوری ) و بعد دومین یوفكا را پهن می كنیم (یوفكاها به شكل چین خورده روی هم قرار می گیرند ) مجددا از مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن می دهیم و بعد از تركیب گوشتیمان روی یوفكا می دهیم ، وحالا لایه سوم كه باز هم شیر و تخم مرغ و باقیمانده مخلوظ گوشت را اضافه می كنیم  و در نهایت چهارمین یوفكا را روی بقیه لایه ها پهن می كنیم و لایه های پایینی را با این یوفكا كاملا می پوشانیم ، كمی از مخلوط شیر و تخم مرغ روی آخرین لایه هم می دهیم و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می كنیم ، حالا سینی را در فر ۱۸۰ در جه كه از قبل گرم كردیم می گذاریم ، تا جایی كه روی یوفكاها طلایی شود .بعد از اینكه از فر خارج كردیم به اندازه دلخواه برش می دهیم و سرو می كنیم .

(من معمولا روی بورك را قبل از اینكه در فر بذارم كمی خشخاش و كنجد می دهم )

 

نوش جان


 

شیرینی تركیه ای ، كورابیه سیب elmalı kurabiye

مواد لازم :

كره نرم شده : ۱ قالب ۱۵۰یا ۱۰۰ گرمی

تخم مرغ : ۱ عدد

شیر : ۱ لیوان

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

بكینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

شكر : ۱ لیوان سرخالی

آرد : به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل كورابیه :

سیب : ۵-۴ عدد

شكر : ۴ قاشق غذاخوری

دارچین : ۱ قاشق غذاخوری


ابتدا كره نرم شده را با تخم مرغ و شیر مخلوط می كنیم ، در ظرف جداگانه 1 لیوان آرد را با بقیه مواد خشك مخلوط می كنیم و همه مواد را با هم قاطی می كنیم ، آرد را كم كم اضافه می كنیم تا خمیری حاصل شود كه به دست نچسبد ، بعد از آماده شدن خمیر روی آنرا می پوشانیم و تا آماده سازی مواد داخل كورابیه ، خمیر را استراحت می دهیم ؛ سیب را رنده می كنیم و با شكر داخل قابلمه ای می ریزیم و می گذاریم با آب خودش بپزد كمی كه سیب رنده شده حالت له شدگی و پختگی پیدا كرد دارچین را اضافه كرده و زیر قابلمه را خاموش می كنیم ، حالا خمیر را با وردنه پهن می كنیم ، نه خیلی نازك و نه خیلی كلفت باشد ، به بزرگی یك پیتزا خمیر را باز می كنیم و خمیر دایره شكل را از مركز به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به 2 بخش تقسیم می كنیم ، به این ترتیب یك خمیر دایره شكل كه به 8 قسمت تقسیم شده است داریم ، حالا مواد آماده شده داخل كورابیه را در قسمت بالای هر بخش می گذاریم (حدود یك قاشق غذاخوری ) و هر قسمت را از بالا به طرف مركز می پیچانیم ؛ كورابیه ها را داخل سینی فر چرب شده می چینیم و در حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه حرارت می دهیم در حدی كه كمی طلایی شود ، بعد از خارج كردن كورابیه ها از فر می توانیم روی آنها را با پودر قند تزئین كنیم و بعد از سرد شدن كورابیه ها آنها را در ظرف مناسب می چینیم.

حالا این شیرینی لذیذ را با یك فنجان چای تازه دم نوش جان كنید .


( شما این كورابیه را به هر شكل دلخواه می توانید بپیچید )


نوش جان


غذای تركیه ای - دلمه كدو  kabak dolması

مواد لازم :

كدو : ۱ كیلو گرم

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

برنج خیس خرده : ۱ لیوان

پیاز : ۱ عدد

رب : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع و یا ریحان : مقدار كمی

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

و برای سس روی دلمه ها :

سیر : ۳ حبه

ماست : ۱ كاسه

كره : ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز : ۱ قاشق

 

ابتدا پیاز را كمی تفت می دهیم ، سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده همراه با پیازها تفت می دهیم و بعد نمك ، فلفل ، زردچوبه و ۱ قاشق رب را اضافه می كنیم ، ۲ دقیقه تفت می دهیم ، برنج را با نصف استكان آب به مخلوط گوشت اضافه كرده و همه مواد را ۵ دقیقه با هم می پزیم بعد از بخار شدن كامل آب برنج و گوشت شعله گاز را خاموش كرده ، نعناع و یا ریحان را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم ؛ حالا كدوهای شسته شده را به اندازه دو بند انگشت می بریم و داخل آنها را با یك قاشق كمی خالی می كنیم ؛ داخل كدوها را از مخلوط آماده شده پر میكنیم و داخل یك قابلمه می چینیم ، سپس در یك لیوان آب گرم ۱ قاشق رب را حل كرده و روی دلمه های كدو می دهیم ، قابلمه را روی شعله ملایم گذاشته و ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت می دهیم ؛ در این فاصله ۳ قاشق كره را در یك ظرف كوچك آب می كنیم و ۱ قاشق فلفل قرمز را كمی تفت می دهیم ؛ سیرها را له كرده و با ماست مخلوط می كنیم ؛ بعد از آماده شدن دلمه ها آنها را در دیس می چینیم و رویش مخلوط ماست و سیر را می دهیم و روی آن فلفل تفت داده شده با كره می ریزیم .غذا حاضر است .

 

نوش جان


 

سالاد تركیه ای  ، پیاز ( سالاد لوبیا ) piyaz

در تركیه به این سالاد می گن پیاز

مواد لازم :

لوبیا چشم بلبلی : ۱.۵ لیوان

گوجه فرنگی : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد

كاهو : چند برگ

جعفری : مقدار كمی

روغن زیتون : ۱ فنجان قهوه خوری

نمك ، فلفل و آبلیمو به مقدار دلخواه

لوبیا را چند ساعت خیس می كنیم ، سپس می پزیم ، بعد از پخته شدن و سرد شدن ، كاهو ، جعفری ، پیاز و گوجه فرنگی را خرد كرده ، با لوبیای پخته شده مخلوط می كنیم و بعد روغن زیتون ، نمك ، فلفل و آبلیمو را اضافه می كنیم و خوب هم می زنیم ، سالاد حاضر است . 

 

نوش جان


غذای تركیه ای - دلمه سیب زمینی - Patates dolması

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط : ۴ عدد

گوشت چرخ كرده : ۱۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

جعفری : مقدار كمی

رب : ۲ قاشق غذاخوری

حلقه های گوجه فرنگی برای تزیین

نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

داخل سیب زمینی ها را با یك قاشق خالی می كنیم ، سپس در یك قابلمه كوچك سیب زمینی ها را كمی سرخ می كنیم ، پیاز را رنده می كنیم و با گوشت مخلوط می كنیم و بعد مخلوط گوشت و پیاز را در یك تابه خیلی كم تفت می دهیم ، در حد ۵ دقیقه و بعد نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و بلافاصله ۱ قاشق از رب را می ریزیم ، این تركیب را كمی تفت می دهیم و بعد قارچ و جعفری را اضافه می كنیم ، كل این مواد كمتر از ۱۰ دقیقه باید تفت ببیند ، چون در فر نیز پخته می شود ، لازم نیست زمان زیادی برای تفت دادن آنها صرف كنید ، سپس سیب زمینی ها را برمی داریم و از این مواد داخلش پر می كنیم و در ظرف پیركسی كه قبلا ته آن را چرب كردیم می چینیم ، (اگر ته سیب زمینی ها را كمی به صورت صاف ببریم سیب زمینی ها در ظرف می ایستند ) و بعد ۱ قاشق باقیمانده از ربمان و كمی آب را  با هم مخلوط می كنیم و روی دلمه های سیب زمینی می ریزیم و داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم، بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج می كنیم ، یك چنگال داخل سیب زمینی ها فرو می كنیم اگر پخته شده بود ، روی هر سیب زمین یك حلقه گوجه فرنگی می گذاریم و بعد برای مدت ۱۰ دقیقه دوباره دلمه ها را داخل فر می كنیم .

(برای داخل دلمه سیب زمینی از تركیب سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا و یا قارچ و جعفری و پنیر پیتزا هم می توانید استفاده كنید . )


نوش جان


(در این تصویر روش تهیه گزلمه به صورت سنتی را می بینید)


گزلمه یك غذای بسیار ساده و لذیذ است كه به صورت عصرانه هم استفاده می شود ،از نقاط قوت این غذا این است كه در انواع مختلف تهیه می شود و بسیار متنوع است ؛ مثلا در انواع زیر:

گزلمه سیب زمینی Patatesli gözleme -

خمیر به همان شكل كه تعریف آن داده شده است تهیه می شود و مواد داخل آن شامل سیب زمینی پخته شده (له شده) و جعفری خرد شده و یا سیب زمینی پخته شده(له شده) و پیازچه خرد شده است كه طبق دستور داده شده داخل خمیر قرار می دهیم و روش پخت هم طبق تعریف زیر، هیچ تفاوتی ندارد.


گزلمه پنیری - peynirli gözleme

داخل گزلمه از پنیر و جعفری استفاده می كنیم.


گزلمه اسفناجی - ıspanaklı gözleme

داخل خمیر از تركیب اسفناج و پیازجه ریز شده (بصورت خام ) استفاده می كنیم.

 

گزلمه سوسیسی -  sosisli gözleme

داخل خمیر مان سوسیس ، فلفل سبز و پنیر پیتزا می ریزیم .

 

همون طور كه گفتم این غذا بسیار متنوع و ساده است ، شما از هر چیزی كه با ذائقه تان هماهنگ باشد می توانید برای داخل خمیر استفاده كنید . در همه موارد آماده سازی خمیر و روش پخت مشابه است .

امیدوارم درست كنید و از خوردنش لذت ببرید .


غذای تركیه ای - سوپ ازوگلین - EZOGELİN ÇORBASI

مواد لازم :

دال عدس و یا عدس قرمز : ۱ لیوان

برنج : ۱ فنجان

بلغور گندم : ۱ فنجان

پیاز : ۱ عدد

رب : ۲ قاشق غذاخوری

مارگارین و یا روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع : ۱ قاشق غذاخوری

آب و یا آب مرغ : ۶ لیوان

نمك و فلفل قرمز به میزان دلخواه

ابتدا در یك قابلمه كره و یا روغن را داغ می كنیم ، سپس پیاز های خرد شده را اضافه كرده و تفت می دهیم و بعد رب را اضافه می كنیم ،رب و پیاز را كمی تفت می دهیم و بعد آب مرغ و یا آب ساده رادر ظرفمان می ریزیم و وقتی به جوش آمد دال عدس ، بلغور گندم ، برنج و نمك را  اضافه می كنیم ، می گذاریم این مواد كاملا بپزد بطوری كه له شوند ، بعد از پخت كامل مواد ، در یك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت می دهیم و به سوپمان اضافه می كنیم و زیر گاز را خاموش می كنیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم ۵ دقیقه سوپمان در این حالت بماند ، سپس سوپ آماده سرو است . می توانیم روی سوپ را با كمی نعناع خشك و فلفل قرمز تزئین كنیم . سوپ ازو گلین را با آبلیمو سرو نمایید .

 

نوش جان 


 

غذای تركیه ای - مرغ سسی در فر  - fırında soslu tavuk

مواد لازم :

مرغ : ۱ عدد

ماست : ۴ قاشق غذاخوری

رب : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز : ۱ عدد

روغن : ۳ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل از روغن زیتون می توانید استفاده كنید)

نمك ، فلفل ، زردچوبه و كمی پودر آویشن به مقدار دلخواه 

ابتدا در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده می كنیم ،سپس ماست ، رب ، روغن ، نمك و ادویه های دلخواه را كاملا مخلوط می كنیم تا یك سس یكدست حاصل شود ، مرغ تكه شده را به این سس اضافه كرده به خوبی هم می زنیم ، مرغ آغشته به سس را ۱ ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا مزه مواد كاملا به خورد هم رود ، بعد از یك ساعت مرغ سسی را در سینی كه كف آن را با روغن چرب كردیم می چینیم و در فری كه از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم.هر زمان روی مرغها سرخ شد و یا مرغ پخته شد ، سینی فر را خارج كنید و سرو نمایید .

(من معمولا به این مخلوط برشهای سیب زمینی و خلال هویج هم اضافه می كنم ، در صورت تمایل شما هم امتحان كنید)

 

نوش جان


غذای تركیه ای - سینی سیب زمینی(سیب زمینی تو فر)TEPSİDE PATATES

مواد لازم :

سیب زمینی :  ۵-۴ عدد

ماست : ۱ لیوان

آرد : ۱ لیوان

روغن مایع : نصف لیوان

تخم مرغ : ۱ عدد

پنیر پیتزا رنده شده : نصف لیوان

سوسیس رنده شده : در صورت تمایل

نمك و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی ها را مربع مربع خرد می كنیم ، سپس ماست ٬ روغن مایع و تخم مرغ را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم ؛ و بعد آرد و نمك و فلفل را اضافه كرده خوب هم می زنیم و مخلوط می كنیم و بعد سینی فر یا ظرفی كه قراره داخل فر بگذاریم را با روغن چرب می كنیم و مخلوط را داخل آن می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می كنیم ، در این مرحله اگر تمایل داشتیم سوسیس رنده شده یا ریز شده روی سطح مخلوط می ریزیم و سپس پنیر پیتزا رنده شده را اضافه می كنیم و در فری كه از قبل گرم شده است در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم ، وقتی پنیر پیتزا كه روی مخلوط سیب زمینی دادیم طلایی شد ، سینی سیب زمینی شما آماده است . می توانیم به شكل مربع های بزرگ برش دهیم و به این شكل سرو كنیم.

 

نوش جان

 




نفس
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393 05:02 ب.ظ
عالییییییییییییی بود
افسون
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 02:52 ب.ظ
خیلی خوب بودن فقط طرز تهیه خمیر گزلمه رو ننوشتین ممنون میشم بذارین.
mahya
چهارشنبه 20 شهریور 1392 12:34 ب.ظ
عال بود
چهارشنبه 1 خرداد 1392 08:30 ب.ظ
خیلی عالی بود
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر