تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - انواع سالاد
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
دوشنبه 16 مرداد 1391

انواع سالاد

دوشنبه 16 مرداد 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

موادلازم

 

سیب زمینی آب پز: ۳ عدد

تخم مرغ آب پز: ۲ عدد

خیارشوررنده شده که آبش رو گرفتین: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق مرباخوری

پودرسیر: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل: مقداری

نعناع خشک : ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی سفت ریز شده: ۳ عدد

کنجد سیاه : کمی

 

طرزتهیه

 

سیب زمینی و زرده های تخم مرغ رو رنده کرده با سس مایونز، خیارشور ، ادویه جات ونمک مخلوط کنید

درظرفی که میخواهید سالاد رو سرو کنید ازاین مواد تقریبا "یه نیم دایره درست کنید طوری که کناره هاش پهن تر باشه

بعد به ترتیب کارهای زیررو انجام بدید:

۱- قسمت بیرونی و دیواره بیرونی رو باودرنعناع بپوشونید

۲- سفیده های تخم مرغ رو رنده کرده و به طرف داخل سالاد لایه ای ازاون رو فرار بدید

۳- تمام سطح داخلی رو با گوجه فرنگی بپوشونید.

4- روی گوجه فرنگی ها کنجد سیاه بپاشید

نکته اول : شما میتونید این تزئین رو روی انواع سالادها پیاده کنید

نکته دوم: برای قسمت سبز میتونید ازانواع سبزیجات و خیاررنده شده با پوست استفاده کنید.

نکته سوم: میتونید برای قسمت قرمز ازسس گوجه فرنگی و برای قسمت سفید ازسس مایونز استفاده کنید.

نکته چهارم : برای تخم هندوانه میتونید اززیتون سیاه خرد شده هم بهره ببرید.

نکته نجم: و نهایتا" اینکه شما میتونید این تزئین رو به صورت یک چهارم برش هندوانه و یا به صورت دایره کامل درست کنید.

 

نوش جان

شاد باشید

مواد لازم

 

کالباس گرد و درشت : 500 گرم

کنسرو ذرت : یک قوطی

سیب زمینی ریز شده و سرخ شده: 2 عدد متوسط

خیارشور ریز شده: یک پیمانه

آویشن : یک قاشق چایخوری

سینه مرغ ریز شده : 3 پیمانه

سس مایونز: یک پیمانه

نمک و ابلیمو: مقداری

جعفری: چند شاخه

 

طرز تهیه

همه مواد رو به غیر ازکالباس با هم مخلوط کنید ( توجه داشته باشید که حتما مواد رو ریز خرد کنید تا حسابی باهم قاطی بشن )

کالباس ها رو مثل قیف رول کنید و تهش رو باجعفری ببندید بعد از مواد سالاد توش رو پرکنید ، برای راحتی کار وقتی کالباس رو میخرید از فروشنده بخواهید اونها رو نازک برش بزنه .

 

میتونید داخل این قیفها رو با سالاد الویه هم پرکنید

مواد لازم

کلم برگ سفید : یک عدد متوسط

هویج : یک عدد متوسط

شکر: یک قاشق غذاخوری

سرکه: دو قاششق غذاخوری

نمک : مقداری

سس مایونز: نصف پیمانه

 

طرز تهیه

کلم و هویج رو ریز رنده کنید البته بهتره که اونها رو جداگانه درغذاساز ریخته و کاملا میکس کنید بد با هم مخلوط کرده سس ، سرکه ، شکر و نمک رو اضافه کنید ،خوب مخلوط کرده و یک ساعت در یخچال نگه دارید بعد سرو کنید.

این سالاد برای سرو با انواع خوراک مرغ بسیار مناسبه

تزیین سالاد

تزیین سالاد

tazein-salad

 




الهه
سه شنبه 21 خرداد 1392 01:07 ب.ظ
عالی ی ی ی ی ی ی بود ممنونم ازتون الهه
مینا
شنبه 27 آبان 1391 12:37 ب.ظ
بسیار عالی بود دست شما درد نكنه عزیزم ممنونم
پاسخ admin : salam
mersi aziizam
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر