تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - سؤالات قنادی
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
جمعه 25 اسفند 1391

سؤالات قنادی

جمعه 25 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

سؤالات  قنادی

- از سفت شدن سفیده در چه مواقعی استفاده می‌كنیم و برای تهیه آن چه نكاتی را باید رعایت كنیم؟

سفت شدن سفیده حالتی است كه برای تهیه اغلب شیرینی‌جات و تزئین شیرینی از آن استفاده می‌شود و برای تهیه آن باید اولاً‌ ظرف و همزن كاملاً تمیز باشد دوم اینكه به حدی زده شود كه از ظرف نریزد ضمناً سفیده را باید در ظرفهای لعابی ملامین و چینی زد.

 

2-        در پخت شیرینی‌جات معمولاً چه درجه حرارتی را باید استفاده كنیم؟

معمولاً در پخت اغلب شیرینی‌ها از 350 درجه فارنهایت استفاده می‌شود و از گازهایی كه درجه آن سانتی‌گراد است از 175 درجه استفاده می‌كنیم.

3-        یك پیمانه آرد  ،  شكر  ،  پودر قند و روغن برابر چند گرم است؟

یك پیمانه آرد برابر 150 گرم، یك پیمانه شكر برابر 150 گرم، یك پیمانه پودر قند برابر 115 گرم و یك پیمانه روغن برابر 150 گرم است

4-        هل برچند نوع است و از كدام نوع آن در شیرینی‌جات و به چه صورت مصرف می‌شود؟

هل بر دو نوع است ؛ نوع سفید و سبز – در مصرف شیرینی‌جات از نوع سبز استفاده می‌شود كه باید آن را كامل در آسیاب نرم كرد و از الك رد كرد این كار را آنقدر تكرار می‌كنیم تا چیزی از مواد باقی نماند و همه نرم شود.

5-        از زعفران به چه صورت استفاده می‌كنیم؟

زعفران را همیشه در آسیاب و یا هاون‌های كوچك و بدون اضافه كردن قند و یا شكر خوب نرم می‌كنیم چون این دو باعث خنثی شدن رنگ زعفران می‌شوند.

 

6-        وسایلی را كه در شروع كار شیرینی پزی به آنها احتیاج داریم را نام ببرید.

این وسایل عبارتند از: گاز همراه با فر – یخچال – همزن برقی – وزنه – انواع قالب‌های شیرینی‌پزی و انواع سینی

7-        در شروع كار شیرینی‌پزی چه نكاتی را باید رعایت كرد؟ توضیح دهید.

در درجه اول نظافت و بهداشت باید رعایت شود بنابر این دست‌ها باید تمیز ، ناخن‌ها كوتاه و موقع انجام كار حتماً با روپوش یا پیش‌بند باشیم. موهای سر باید به وسیلة دستمالی بسته باشد تا هنگام كار مشكلی ایجاد نشود.

8-        در مورد استفاده از مواد چه نكاتی را باید رعایت كنیم؟

در مورد استفاده از مواد دقت كنیم كه كاملاَ تازه و مرغوب باشد مثلاً تخم‌مرغ حتماً‌ باید تازه باشد و در یخچال نگهداری شود و در مواقع لزوم یك ساعت قبل از شروع به كار از یخچال بیرون آوریم تا گرمای طبیعی به خود بگیرد.آرد مورد نظر برای شیرینی‌جات حتماً باید از نوع مرغوب و آرد شیرینی‌پزی تهیه شود و آن را داخل پلاستیك در یخچال نگهداری كنیم.

9-       آیا شربت بار همان شربت قوام آمده است؟ توضیح دهید.

بله  وقتی که شربت قوام آمد به آن جوهر لیمو می‌زنند كه به یك كیلوگرم شكر 2/1 قاشق چای‌خوری‌ جوهر لیمو اضافه كرده و با حرارت ملایم آرام می‌پزند و به شربت آماده شده بار می‌گویند.

10-        آیا در پخت شیرینی از هر نوع روغنی می‌توان استفاده كرد؟ توضیح دهید.

روغن مورد مصرف در شیرینی تقریباً با روغنی كه در خانه به مصرف غذا می‌رسانیم فرق می‌كند. این روغن باید از نوع صاف و یك دست باشد كه مخصوص این كار است و در مواقعی كه گفته می‌شود از روغن جامد استفاده شود حتماً باید جامد مصرف شود و در هنگامی كه مایع می‌گویند حتماً باید مایع مصرف شود. روغن یا كره را هم قبل از مصرف باید در محلی قرار دهیم كه كمی نرم شود.

11- منظور از قوام آوردن چیست؟ توضیح دهید.

اصطلاح قوام آوردن معمولاً در پختن مرباها و شربت‌ها می‌باشد. به این صورت است كه وقتی شربت یا مربا از حالت آبكی درآمد و رو به غلیظی رفت. مقداری از آن را در ظرفی ریخته ، می‌گذاریم سرد شود و به وسیلة دو انگشت آن را امتحان می‌كنیم. باید بین دو انگشت ایجاد نخ كند كه این حد قوام آن است.

 

12-       منظور از غلیظ شدن زرده چیست؟

با زدن به وسیلة همزن غلیظ و سفید می‌شود كه این كار خود باعث از بین رفتن بوی تخم‌مرغ می‌شود وقتی از زرده با قاشق برمی‌داریم كاملاً‌ كش پیدا می‌كند.

13-        جهت فرم گرفتن خامه چگونه عمل می‌كنیم؟

برای هر 250 گرم خامه دو عدد سفیده تخم‌مرغ، 4/1 لیوان پودر قند و 4/1 قاشق چای‌خوری وانیل به این طریق مخلوط می‌كنیم: اول سفیده و پودر قند و وانیل را با قاشق مخلوط كرده سپس خامه را كه حتماً باید تازه باشد، داخل آن می‌ریزیم و ظرف حاوی آن‌ها را بر روی آب و یخ قرار داده و با همزن شروع به هم زدن می‌كنیم تا فرم گرفته سفت شود.

 

14-        خامه فرم گرفته به چه مصارفی می‌رسد؟

برای مالیدن روی كیك‌ها و شیرینی‌ها و تزئین كرم‌ها و ژله‌ها

 

15-       مواد لازم و طرز تهیه كرم شكلات را بنویسید؟

مواد لازم: شیر، آرد ، كاكائو ، شكر،‌ وانیل ، خامه – طرز تهیه: تمام مواد، بجز خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت مرتب هم می‌زنیم تا مایع صاف و یكدست شود حرارت باید ملایم باشد بعد از پختن و غلیظ شدن مایع آماده را می‌گذاریم خنك شود بعد از خنك شدن خامه را اضافه كرده با هم مخلوط می‌كنیم.

 

16-        مواد لازم جهت تهیه شربت باقلوا را توضیح دهید.

مواد لازم: شكر ، آب و گلاب را مخلوط كرده روی حرارت قرار داده تا جوش آید این شربت نباید غلیظ شود چون سطح باقلوا شكرك می‌زند.

17-        مافین چیست و دو نوع آن را نام ببرید؟

مافین‌ها كیك‌های كوچكی هستند شبیه كیك یزدی با این تفاوت كه چربی و شیرینی این كیك‌ها كم است و تهیه آن بسیار راحت‌تر است. مانند مافین پرتقال ،‌ مافین كشمش و گردو.

18-        چهار نوع شیرینی نام ببرید كه بدون استفاده از فر تهیه می‌شود؟

شیرینی گل ،‌ لوز نارگیل ، سوهان عسلی ،‌ برشتوك نخودچ

19-        میلك شیك چیست؟

یك نوع نوشیدنی كه به همراه شیر با اسانس‌های مختلف و بستنی مخلوط می‌شود مانند شیك شیر شكلاتی، شیك توت فرنگی

20-        چهار نوع دسر نام ببرید كه در آن تخم مرغ بكار نرفته باشد.

دسر ماست ،‌ دسر زرد آلو ، موس آلبالو ، دسر آلاسكا ،‌ فالوده كرمانی ،‌ مسقطی ، كرم‌شیر




How do you prevent Achilles tendonitis?
دوشنبه 27 شهریور 1396 12:55 ق.ظ
Amazing! This blog looks just like my old one! It's on a completely different topic but
it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!
What is limb lengthening surgery?
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:38 ق.ظ
Thanks a lot for sharing this with all of us you really understand
what you're speaking approximately! Bookmarked. Please also talk over with
my website =). We could have a link alternate arrangement between us
lawsonqwkyficqyp.snack.ws
چهارشنبه 18 مرداد 1396 01:25 ب.ظ
I think this is one of the most vital info for me.
And i'm glad reading your article. But should remark on some general things,
The web site style is perfect, the articles is really nice : D.
Good job, cheers
sandrawooge.blog.fc2.com
شنبه 14 مرداد 1396 08:21 ق.ظ
Your style is really unique compared to other folks I've read stuff from.

I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this site.
Billie
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:15 ق.ظ
We are a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
Your site offered us with useful information to work
on. You've performed an impressive task and our entire group will probably
be thankful to you.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 10:21 ب.ظ
Remarkable things here. I'm very satisfied to see your
article. Thank you so much and I am having
a look forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر