تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - كرم عسل
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
دوشنبه 14 اسفند 1391

كرم عسل

دوشنبه 14 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

مواد لازم :

  1. شیر : 500 میلی لیتر
  2. شیر عسلی : 1 قوطی
  3. عسل : 3 قاشق غذاخوری
  4. سرلاك گندم و عسل : 3 قاشق غذاخوری
  5. زرده تخم مرغ : 6 عدد
  6. وانیل : 1 قاشق چای خوری
  7. خامه فرم گرفته : 500 گرم
  8. ژلاتین : 8 ورق



روش تهیه :

ابتدا زرده های تخم مرغ را داخل قابلمه مخصوص كرم پزی ریخته و با همزن دستی كمی هم می زنیم تا باز شوند , وانیل را با زرده عا مخلوط كرده , سپس شیر را آرام آرام اضافه می کنیم و مواد را حدود 5 دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا شیر به جوش آید .
وقتی که کف روی مایه از بین رفت , یعنی مواد ما آماده است . پس آن را کنار می گذاریم . عسل را در مواد حل كرده و می گذاریم خنك شود .
خامه را با همزن فرم می دهیم , شیر عسلی را آرام آرام به خامه اضافه کرده , سپس سرلاک و مایه شیر و زرده را با مواد خامه مخلوط می كنیم . ورق های ژلاتین را داخل آب سرد می گذاریم تا نرم شوند , سپس آن ها را داخل ظرفی استیل گذاشته و روی بخار آب قرار می دهیم تا كاملا" ذوب شوند .
ژلاتین ذوب شده را به مایه كرم اضافه كرده و تمامی مواد را با لیسك خوب مخلوط می كنیم .  در انتها مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد . 





foot issues
یکشنبه 26 شهریور 1396 04:33 ق.ظ
I am sure this piece of writing has touched all the internet visitors, its really really pleasant post on building up new blog.
http://ameblo.jp/
چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:19 ق.ظ
When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive 4 emails with the same
comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service?
Appreciate it!
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 12:09 ب.ظ
Greetings! Very helpful advice within this post!
It is the little changes which will make the biggest changes.
Thanks for sharing!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر