تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - قرابیه
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
دوشنبه 14 اسفند 1391

قرابیه

دوشنبه 14 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

مواد لازم :

  1. بادام خام پوست گرفته چرخ شده : 150 گرم
  2. شکر : 200 گرم
  3. سفیده تخم مرغ : 2 یا 3 عدد
  4. بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چای خوری
  5. خلال بادام و شکر : به میزان لازم
  6. اسانس بادام تلخ : 1 قاشق چای خوری



طرز تهیه :

پودر بادام را با پودر شکر و سفیده ی تخم مرغ آنقدر هم بزنید که سفید و کشدار شود . اسانس بادام تلخ را اضافه کنید و در آخر بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید . مواد را داخل قیف که ماسوره ساده ای دارد بریزید و شیرینی هایی به یک اندازه روی سینی بگذارید . غلظت مایه باید در حدی باشد که به راحتی از قیف بیرون بیاید و موقع ریختن توی سینی ، مایه وا نرورد و در آخر روی آن خلال بادام بریزید .
شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده ، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن ها طلایی شود . بعد از سرد شدن ، شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید . شیرینی ها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی در بسته ای بگذارید چون زود خشک می شوند . اگر شیرینی ها بعد از پخت به کاغذ روغنی چسبید ، یا شکر زیاد ریخته اید یا مایه شیرینی شل بوده است .




Can exercise increase your height?
دوشنبه 30 مرداد 1396 07:15 ق.ظ
Hello there, I discovered your web site by the use of Google even as looking for a similar topic, your site came up, it appears
to be like great. I've bookmarked it in my google bookmarks.

Hi there, simply became alert to your blog thru Google, and found that it is really informative.
I'm going to watch out for brussels. I'll appreciate if you happen to continue this in future.

A lot of other folks will likely be benefited out of your writing.
Cheers!
Foot Problems
شنبه 7 مرداد 1396 07:21 ب.ظ
I absolutely love your website.. Very nice colors & theme.
Did you make this website yourself? Please reply back as I'm hoping to create my
own personal website and would love to find out where you got this from or just what the theme is named.
Thank you!
Clayton
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 08:08 ق.ظ
I do not even know how I ended up here, but I
thought this post was great. I don't know who you are but definitely you are going to
a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 12:55 ب.ظ
Hello to all, the contents existing at this site are in fact awesome for people experience, well, keep up the
good work fellows.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر