تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - فوندات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
دوشنبه 14 اسفند 1391

فوندات

دوشنبه 14 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

آب 3 قاشق سوپخوری
ژلاتین 3 قاشق چایخوری
گلوکز 2 قاشق سوپخوری
گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چایخوری
پودر شکر الک شده 480 گرم

 

:دستور آشپزی

آب را در ظرفی ریخته، ژلاتین را روی آن می پاشیم و به صورت بن ماری حل می کنیم. گلوکز و گلیسیرین را به محلول ژلاتین اضافه کرده، می گذاریم کمی خشک شود. پودر شکر را در ظرفی ریخته در مرکز آن گودی ایجاد می کنیم. مایع را اضافه کرده با قاشق چوبی به هم می زنیم تا منسجم شود. خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده ایم ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود. از این خمیر برای تزیین انواع کیک ها استفاده می کنیم. (می توانیم از انواع اسانس ها و رنگ های خوراکی استفاده می کنیم)




BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 07:53 ب.ظ
After checking out a handful of the articles on your web site, I seriously appreciate your way of writing a
blog. I bookmarked it to my bookmark site list and will be
checking back soon. Please visit my website too and tell me what you think.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر