تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - شیرینی خوشمزه
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
پنجشنبه 3 اسفند 1391

شیرینی خوشمزه

پنجشنبه 3 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

کیک اسفنجی

این کیک پایه ی کیک و شیرینی خامه ای است. با درست کردن این کیک و قالب زدن میتوانید با خامه آن را تزئین کنید و کیک تولد یا شیرینی خامه ای درست کنید.

مواد لازم:

آرد 2/5 لیوان
شکر2 لیوان
آب 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکن پودر 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا سفیده ها و زرده ها را از هم جدا کرده. سفیده ها را با هم زن خوب میزنیم تا سفید شود و پف کند. بعد شکر را اضافه کرده و زرده ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم میزنیم وانیل و آب را هم اضافه کرده و در آخرین مرحله آرد و بیکن پودر را داخل مایه الک کرده. بعد از ریختن آرد باید به آهستگی مایه را هم زد تا آرد مخلوط شود نباید زیاد هم زد چون کیک پف نمی کند. سپس داخل قالب ریخته و صاف می کنیم و در فر با حرارت 250 درجه می گذاریم تا کیک پف کند و بعد از پق کردن حرارت را کم می کنیم تا کاملن مغز پخت شود. مدت زمان پخت 20 دقیقه است.





کیک را بعد از سرد شدن قالب زده یا برش می زنیم و با خامه و کرم تزئین می کنیم.





طرز تهیه بامیه


مواد لازم:

آرد یک لیوان
تخم‌مرغ 3 عدد
آب یک لیوان
روغن جامد 3قاشق غذاخوری

موادلازم برای شربت:

شکر 2 لیوان
آب یک لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران یک قاشق مرباخوری
آب‌لیمو یک قاشق چایخوری


طرز تهیه شربت بامیه:

آب و شکر و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید. سپس زعفران را به آن اضافه کرده، می‌گذاریم تا به قوام بیاید در انتها آب‌لیمو را اضافه کرده بعداز یکی دوجوش شربت آماده است.

طرز تهیه بامیه:

آب و روغن را درظرف ریخته و می‌گذاریم به جوش بیاید دو قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه می‌کنیم ( شکر باعث می‌شود رنگ بامیه‌ها خرمایی شود). سپس آرد را یک‌باره به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب آن تبخیر شده و آرد سرخ شود و بوی خامی ندهد. بعد خمیر را می‌گذاریم سرد شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در آن می‌شکنیم و هم می‌زنیم. در این مرحله خمیر کمی سنگین می‌شود بهتر است با خمیرهم‌زن یا میکسر آن‌را هم‌زده تا خمیر صاف و یک‌دست شود. خمیر آماده شده بصورت زیر درمی‌آید.




در ظرف گودی روغن می‌ریزیم و می‌گذاریم داغ شود. خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و داخل روغن می‌ریزیم. اندازه بامیه‌ها بستگی به سلیقه خودتان دارد. بعد از این‌که بامیه‌ها خوب سرخ شد در داخل شربت فرومی‌بریم. و در ظرف می‌چینیم.


شیرینی زبان

مواد اولیه:
آرد 3 لیوان
آب یک لیوان
کره 250 گرم
شکر 300 گرم
نمک کمی
گلاب سه قاشق غذاخوری
زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
زرده نخم‌مرغ یک عدد



طرز تهیه شهد شیرینی زبان:

شکر را با یک استکان آب حل کرده و می‌گذاریم روی حرارت تا کاملن شکر در آب حل شود و سپس زعفران را به آن اضافه کرده ده دقیقه روی حرارت بماند تا شربت قوام بیاید و سپس گلاب را اضافه کرده و یکی دوجوش که خورد بر می‌داریم .

خمیر بعداز آماده شدن به این‌صورت در می‌آید

طرز تهیه شیرینی:

خمیر شیرینی زبان معروف به خمیر هزارلا است. ابتدا آرد را در ظرفی ریخته و پنجاه گرم از کره را با کمی نمک و آب را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و سپس به مدت ده دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم. بعد روی میز کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را باز کرده و باقی کره را در وسط آن قرار می‌دهیم و بصورت بقچه گوشه‌های خمیر را روی هم آورده هر گوشه را که روی هم می‌آوریم با برس آردهای اضافی را تمیز می‌کنیم وبعد با وردنه به آرامی روی آن ضربه می‌زنیم و خمیر را باز می‌کنیم. باید دقت کنید کره از داخل خمیر بیرون نزند دوباره خمیر را تا می‌زنیم و به مدت بیست دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. بعداز بیست دقیقه از یخچال خارج کرده و با وردنه به آرامی آن‌را باز می‌کنیم و سپس در جهت مخالف تا می‌زنیم و باز به مدت بیست دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. این عمل را شش بار انجام می‌دهیم و هربار که باز می‌کنیم در خلاف جهت قبل تا می‌زنیم.
بعد از شش بار تا زدن و باز کردن در مرحله آخر خمیر که کاملن بصورت لایه‌ای در آمده را به قطر یک سانتیمتر باز می‌کنیم و قالب می‌زنیم و با برس روی شیرینی‌های قالب زده شهد می‌زنیم و یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر رقیق کرده و روی آن می‌زنیم وبا کارد روی شیرینی ها برش می‌زنیم و در سینی فر با فاصله می‌چنیم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه می‌گذاریم بپزد.
شیرینی ها را که از فر خارج کردید بعد از این‌که کمی خنک شدند دوباره از شهد روی شیرینی‌ها بزنید.
توجه داشته باشید شیرینی زبان فقط به طرز درست کردن خمیر آن بستگی دارد و خمیر هزارلا که به نظر خیلی سخت می‌آید ولی فقط دقت و حوصله لازم دارد تا خمیر خوبی درآید. این خمیر از بهترین خمیرها در شیرینی‌پزی است که اگر درست به عمل آید کار با آن لذت بخش است.
خمیر هزارلا برای شیرینی دانمارکی- پاپیونی - ناپلئونی و ... بکار می‌رود.
برای شهد شیرینی می‌توانید بجای شکر از عسل استفاده کنید، سالم‌تر و بهتر است. می‌توانید سه قاشق غذاخوری عسل را با کمی آب جوش رقیق کرده و روی شیرینی‌ها بدهید.
من این شیرینی‌ها را با عسل درست کردم تا خودم که شکر نمی‌خورم از این شیرینی‌ها استفاده کنم.

شیرینی را از وسط برش زدم تا کاملن ورقه ورقه بودن آن مشخص شود.



 


کیک هویج


مواد لازم:

شکر 2 لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
آرد دو نیم لیوان
شیر یک لیوان
تخم‌مرغ 5عدد
هویج رنده شده یک لیوان
دارچین یک قاشق مرباخوری
گردو خرد شده دوقاشق غذاخوری
وانیل یک سوم قاش چای‌خوری
بیکین پودر یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به هم‌راه وانیل با هم‌زن خوب هم می‌زنیم تا سفید شود. روغن و شکر را در ظرف دیگری ریخته و با هم‌زن به مدت ده دقیقه هم می‌زنیم تا بصورت کرم‌رنگ و به حالت پوک دربیاید. برای این‌که کیک حالت پوکی داشته باشد و خوب پف کند بهتراست روغن و شکر را خوب هم‌بزنید. حال تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه با هم‌زن می‌زنیم تا خوب مخلوط شود سپس دارچین و گردو و بیکین پودر و هویج را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم و بعد شیر را به مواد اضافه می‌کنیم وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شد در انتها ارد را که قبلن الک کردیم کم‌کم به مواد اضافه کرده و به ارامی با قاشق هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود برای این‌که آرد گلوله نشود و خوب مخلوط شود با هم‌زن مواد را هم می‌زنیم تا مایه کیک یک‌دست شود ولی توجه داشته باشید بعداز ریختن ارد نباید آن‌را خیلی هم زد فقط به حدی که مواد مخلوط شود کافی است وگرنه کیک پف نمی‌کند.
مایه اماده شده را در قالبی که قبلن کاغذ روغنی گذاشته و دیواره‌هایش را چرب کردیم، می‌ریزیم و با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت یک‌ساعت می‌گذاریم بپزد.
بعداز یک‌ساعت داخل کیک چنگال فرو کنید اگر از مواد به چنگال نچسبیده بود کیک آماده است.
در فر را حداقل نیم‌ساعت بعداز گذاشتن قالب نباید باز کنید چون باعث می‌شود کیک پف نکند.

سه دلیل پف نکردن کیک که در متن دستور کیک گفتم:
1- خوب هم نزدن روغن و شکر
2-زیاد هم‌زدن مواد کیک بعداز ریختن آرد
3- باز کردن درِ فر زودتر از نیم‌ساعت بعداز گذاشتن قالب.


شیرینی فرانسوی

مواد لازم:

کره 140 گرم
شکر 100 گرم
آرد 250 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
بادام خرد شده 50 گرم
پسته خرد شده 50 گرم

طرز تهیه:

کره و شکر را مخلوط کرده با هم‌زن می‌زنیم تا به‌صورت مایه کرم‌رنگی در بیاید ( اصطلاحن می‌گوییم سفید شود)
زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده, زرده‌ها را با نمک و وانیل، به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس آرد را کم کم به مایه اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر یک‌دست شود.
سفیده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال کمی می‌زنیم. سپس از خمیر گلوله‌های کوچکی بر می‌داریم ، با قلم‌مو از سفیده تخم‌مرغ به آن می‌زنیم و در پودر پسته یا بادام می‌غلتانیم و در سینی فر با فاصله می‌چینیم.
این شیرینی با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15- 20 دقیقه می‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.

این شیرینی را بجز بادامی و پسته‌ای, بصورت گردویی و کنجدی و کاکائویی هم می‌توانید درست کنید یعنی گلوله‌های خمیر که روی آن سفیده تخم‌مرغ زدید را در کنجد یا پودرگردو و یا کمی کاکائو بغلتانید. البته نوع بادامی و پسته‌ای آن از همه خوشمزه‌تر است.




Blundering Ben
پنجشنبه 16 فروردین 1397 02:47 ب.ظ
You can find low IQ people, who're not stupid, they simply aren't so smart.
garciniacambogiapremium.net
سه شنبه 14 فروردین 1397 12:18 ب.ظ
Have actually been taking little over a month.
How long does it take to recover from Achilles injury?
شنبه 1 مهر 1396 12:05 ب.ظ
Everyone loves what you guys are up too. Such clever work and exposure!
Keep up the wonderful works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
What is the tendon at the back of your ankle?
دوشنبه 27 شهریور 1396 02:44 ق.ظ
I absolutely love your blog and find the majority of your post's to be what precisely I'm looking for.
can you offer guest writers to write content for you?
I wouldn't mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write concerning here.
Again, awesome web log!
How do you get rid of Achilles tendonitis?
سه شنبه 17 مرداد 1396 02:36 ب.ظ
Greetings! Quick question that's entirely off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone.
I'm trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue.

If you have any recommendations, please share. Thank you!
Penney
دوشنبه 16 مرداد 1396 05:39 ب.ظ
Hi there, after reading this amazing post i am as well
delighted to share my experience here with mates.
Foot Complaints
شنبه 7 مرداد 1396 07:04 ب.ظ
I was curious if you ever considered changing
the structure of your website? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it
better. Youve got an awful lot of text for only having
1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 03:12 ب.ظ
I enjoy what you guys tend to be up too. This sort of clever work and exposure!
Keep up the very good works guys I've you guys to
blogroll.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 08:08 ق.ظ
With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?
My site has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it
seems a lot of it is popping it up all over the internet
without my permission. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I'd genuinely
appreciate it.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر