تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - شیرینی
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
پنجشنبه 3 اسفند 1391

شیرینی

پنجشنبه 3 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

شیرینی خرمایی

مواد اولیه:

آرد سبوس‌دار ٢٥٠ گرم
شیر یك پیمانه
روغن مایع یك سوم پیمانه
خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
نمك كمی
ادویه ( زیره- رازیانه- فلفل سیاه- تخم گشنیز- رنجفیل- دارچین) دو قاشق غذاخوری
خرما ٢٠٠ گرم بدون هسته
مغز گردوی خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
كنجد ٢ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ابتدا خمیر مایه را در كمی آب جوش حل كرده و نمك به ان م‌ زنیم و بیست دقیقه استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه اماده شود.
برای درست كردن ادویه‌ی مخصوص می توانید از هر كدام یك قاشق مرباخوری مخلوط كنید سپس دو قاشق غذاخوری از مخلوط آن را برای درست كردن شیرینی كنار بگذارید(البته قبلن همه‌ی انها باید بصورت پودر اماده شود)
در ظرفی آرد را ریخته یك قاشق از ادویه‌ی مخصوص را به ارد اضافه كرده, شیر و روغن مایع و خمیر مایه را به آن اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم و خوب ورز می‌دهیم. خمیر نباید به دست بچسبد و زیاد هم خشك شود. اگر خمیر به دست چسبید كمی ارد اضافه كنید و اگر سفت بود كمی شیر.
خمیر را داخل نایلون گذاشته و دو یا سه ساعت استراحت می‌دهیم تا ور بیاید.
در این مدت خرما را اماده می‌كنیم. خرما را پوست گرفته و هسته انرا خارج كرده و با گردوی خرد شده و كنجد و یك قاشق ادویه كه باقی مانده خوب مخلوط می‌كنیم.
وقتی خمیر اماده شد از خمیر گلوله‌های كوچكی بر می‌داریم و داخل آن را با خرمای اماده شده پر می‌كنیم و در سینی فر
می‌چینیم. سینی را در فر با حرارت ٢٠٠ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا بپزد.
در این شیرینی چون شكر بكار نرفته است و روغن كمی دارد و ارد ان هم سبوس‌دار است یك شیرینی خوشمزه‌ی رژیمی محسوب می‌شود . شیرینی خرمایی با این ادویه‌ها برای زمستان بسیار مقوی است .

دستور ادویه‌ی این شیرینی را دوست جنوبی‌ام به من داده. اگر ذائقه‌تان این ادویه‌ها را نمی‌پسندد, می‌توانید فقط از دارچین و زنجفیل و یا فقط دارچین استفاده كنید. البته این شیرینی چون كاملن سنتی است و با ارد سبوسدار درست می شود با این ادویه بسیار خوشمزه می‌شود


خامه‌ای

مواد لازم:

آرد یك لیوان
تخم مرغ ٣ عدد
كره ١٠٠ گرم
آب یك لیوان
وانیل یك قاشق چایخوری
نمك كمی

طرز تهیه:

كره را با آب توی طرف ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا آب جوش بیاید, سپس آرد را داخل آن می‌ریزیم و سریع هم می‌زنیم تا مواد یك‌دست شود. بعد از روی حرارت بر می‌داریم و چند لحظه صبر می‌كنیم تا كمی سرد شود و سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه داخل آن می‌شكنیم و هم می‌زنیم . نمك و وانیل را هم اضافه كرده و خوب مخلوط می‌كنیم. بعد خمیر را توی قیف ریخته و با فاصله درون سینی فر می‌ریزیم و درون فر كه از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا روی نان‌ها طلایی شود.
بعد از سرد شدن نان‌ها درون‌شان را با خامه پر می‌كنیم


پفك گردویی

موادلازم:

پودر قند ٣/٤ لیوان
زرده تخم مرغ پنج عدد
مغز گردوی خردشده ٢ لیوان
وانیل ١/٤ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

زرده‌ها و پودر قند را با هم‌زن آن قدر می‌زنیم تا كرم رنگ شود سپس وانیل و مغز گردو را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. در سینی فر كاغذ روغنی پهن كرده و با قاشق مرباخوری از این مخلوط با فاصله توی سینی می ریزیم و در فر با حرارت ١٥٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ١٥ دقیقه می‌پزیم.

این شیرینی بسیار راحت و خوشمزه برای ایام عید است.




Buy cialis
شنبه 18 فروردین 1397 10:06 ب.ظ

You said it perfectly..
female cialis no prescription we recommend cialis info buy cialis online cialis farmacias guadalajara cialis ahumada prix de cialis cialis professional from usa ou trouver cialis sur le net we choice cialis uk miglior cialis generico
What makes you grow taller during puberty?
شنبه 1 مهر 1396 04:59 ب.ظ
excellent points altogether, you just gained a logo new reader.
What would you suggest in regards to your submit that
you simply made a few days ago? Any sure?
How do you get taller in a day?
دوشنبه 27 شهریور 1396 06:39 ب.ظ
Hi, i think that i saw you visited my website thus i came to
“return the favor”.I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!
How long do you grow during puberty?
سه شنبه 17 مرداد 1396 04:26 ق.ظ
Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new
initiative in a community in the same niche.
Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!
monabelling.hatenablog.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 04:17 ب.ظ
Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed
to be on the internet the simplest thing to be aware of.
I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don't know about.
You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal.
Will probably be back to get more. Thanks
Foot Issues
یکشنبه 8 مرداد 1396 12:34 ق.ظ
Currently it looks like Expression Engine is the preferred blogging platform out there
right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 09:21 ب.ظ
Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that
it is truly informative. I am gonna watch out for brussels.

I will appreciate if you continue this in future.
Numerous people will be benefited from your writing.
Cheers!
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 07:20 ب.ظ
I believe that is among the most important info for me.
And i am glad studying your article. However want to commentary on some basic things,
The website style is perfect, the articles is actually nice :
D. Good process, cheers
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر