تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - پیراشكی
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 2 اسفند 1391

پیراشكی

چهارشنبه 2 اسفند 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

پیراشکی

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد دو لیوان
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
روغن جامد دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ دوعدد
نمک یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی:
پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می‌کنیم و می‌گذاریم خمیرمایه نیم‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌زنیم بعد روغن را هم به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و بدست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌چسبید کمی ارد به آن اضافه می‌کنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ساعت در جای گرمی می‌گذاریم تا ور بیایید. ( خمیر بعد از ور آمدن کاملن پف می کند و پوک است)

مواد لازم برای مایه گوشتی پیراشکی:
گوشت چرخ کرده چهارصد گرم ( در عکس زیر گوشت آماده شده را می‌بینید)
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

گوشت و پیاز داغ را با کمی روغن مخلوط کرده و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت کمی تفت بخورد و آبش کشیده شود. رب و نمک و فلفل و زردچوبه را با یک استکان آب به گوشت اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم گوشت کمی پخته شود ( مایه گوشتی پیراشکی مثل مایه گوشتی ماکارونی است) در انتها زرشک و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

از خمیر گلوله کوچکی برمی‌داریم و خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز می‌کنیم و با دهانه لیوان دایره هایی از آن میبریم و از مایه گوشت وسط آن می‌گذاریم و لبه های خمیر را روی هم می‌آوریم و محکم کرده و چین می‌دهیم. همه پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده می‌کنیم. پیراشکی را می‌توانیم هم در روغن فراوان سرخ کنیم و هم در فر بگذاریم.( من این پیراشکی ها را در فر درست کردم.) روی پیراشکی‌هایی که در فر می‌گذاریم را زرده تخم مرغ می‌مالیم .


 




What causes burning pain in Achilles tendon?
شنبه 1 مهر 1396 05:05 ب.ظ
It is perfect time to make a few plans for the long run and it's time to be happy.
I have learn this post and if I may just
I wish to recommend you few fascinating issues or advice.
Perhaps you can write next articles relating to this article.

I wish to read more things approximately it!
How do you grow?
یکشنبه 26 شهریور 1396 06:15 ب.ظ
Thanks , I've just been searching for information approximately this topic for ages and yours is the greatest I've found out till now.
However, what about the bottom line? Are you positive in regards to the
supply?
Foot Complaints
دوشنبه 16 مرداد 1396 05:44 ق.ظ
Hi! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.
I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 07:36 ق.ظ
Asking questions are actually nice thing if you are not understanding something
completely, but this article presents fastidious understanding yet.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 09:53 ب.ظ
I just like the valuable info you provide for your articles.
I'll bookmark your weblog and test again here regularly.

I am slightly certain I will learn plenty of new stuff proper
here! Best of luck for the following!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر