تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - پیراشكی - رولت
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 11 بهمن 1391

پیراشكی - رولت

چهارشنبه 11 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

گوشت

پیراشکی

مواد موردنیاز برای خمیر:

آرد: دو لیوان

تخم‌مرغ: یك عدد

شكر: یك قاشق چایخوری

مایه خمیر یك قاشق غذاخوری

نمك یك قاشق چایخوری

روغن نصف لیوان

مواد مورد نیاز برای داخل پیراشكی:

گوشت چرخ‌‌شده: 200 گرم

پیاز درشت :یك عدد

جعفری خرد شده :یك قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی :یك قاشق غذاخوری

زردچوبه :نصف قاشق چایخوری

نمك ،فلفل ،روغن :به میزان لازم

سیب‌زمینی: متوسط دو عدد
طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر را در نصف استكان آب ولرم حل كرده و می‌گذاریم تا مدت 10 دقیقه بماند. سپس آرد را با زرده تخم‌مرغ، شكر، آب، مایه خمیر، نمك و روغن مخلوط می‌كنیم و با دست ورز می‌دهیم تا خمیر یك‌دستی به‌دست آید.

خمیر را به مدت دو ساعت می‌پوشانیم و می‌گذاریم تا عمل بیاید. پیاز را خرد كرده، در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ شده را هم اضافه می‌كنیم تا آن هم سرخ شود. رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك، فلفل را می‌افزاییم و می‌گذاریم مواد با كمی آب بپزد و به روغن بیفتد. سیب‌زمینی را پخته، ریز خرد می‌كنیم و داخل گوشت می‌ریزیم.

در این مرحله جعفری را نیز اضافه كرده و از روی حرارت برمی‌داریم. خمیر را با وردنه باریك می‌كنیم و به وسیله یك قالب دایره‌ای قالب می‌زنیم . از مایه گوشتی به اندازه یك قاشق برمی‌داریم و وسط دایره‌ها می‌گذاریم و سپس لبه دایره را به هم می‌چسبانیم تا مواد از داخل خمیر خارج نشود.


رولت گوشت

رولت گوشت

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده :0.5 كیلوگرم كم چربی
تخم مرغ 3: عدد
سبزی معطر خورد شده:1/2 فنجان
پیاز:2 عدد
هویج: 2 تا 3 عدد
نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
روغن:كمی

طرز تهیه:

گوشت را با یك عدد پیاز رنده شده كه كمی آب آن را گرفته ایم ورز می دهیم. نمك و فلفل و ادویه را هم اضافه كرده و از چرخ گوشت 2 بار رد می كنیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. گوشت را كنار گذاشته تا جا بیفتد.
یك عدد زرده تخم مرغ كنار گذاشته بعداً هم می زنیم. بقیه تخم مرغها را در ظرف جداگانه ای بهم می زنیم. سبزی را كه قبلاً خرد كرده ایم داخل تخم مرغ ها می ریزیم، نمك، فلفل و ادویه اضافه كرده در تابه ای نسوز یك نان لواشی گذاشته مواد را روی نان ریخته تا مثل كوكو سبزی شود ولی لایه ای خیلی نازكتر بدست آید. درب تابه را هم گذاشته تا كوكو و لواش نرم شود.
گوشت را كه قبلاً كنار گذاشته بودیم روی كاغذ آلومینیوم به قطر نیم سانت (بهتر است كمی كاغذ را چرب كنیم) قرار می دهیم. یك زرده تخم مرغی را كه كنار گذاشته بودیم را با نمك می زنیم و با برس موئی روی گوشت می كشیم. لواش را روی گوشت انداخته با فشار دست می چسبانیم. بعد با احتیاط و با دقت آن را مثل رولت می پیچیم به طوری كه كاملاً رول و گرد شود. مقداری زرده تخم مرغ را به پایین لواش می زنیم تا بچسبد كمی روغن با برس روی گوشت می مالیم.




corinnamoga.weebly.com
چهارشنبه 18 مرداد 1396 02:11 ب.ظ
This is my first time visit at here and i am in fact happy to read everthing at alone
place.
Doris
جمعه 16 تیر 1396 06:06 ب.ظ
Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted
to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that
cover the same subjects? Thanks for your time!
std clinic near me
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:19 ق.ظ
بسیار core از خود نوشتن در حالی که صدایی دلنشین اصل
آیا نه کار خوب با من پس از برخی از زمان.

جایی در سراسر جملات شما موفق به من
مؤمن اما فقط برای while. من هنوز کردم مشکل
خود را با جهش در منطق و شما خواهد
را خوب به کمک پر کسانی که شکاف. در این
رویداد شما در واقع که می توانید انجام من خواهد قطعا بود مجذوب.
Ward
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:36 ق.ظ
Its like you read my mind! You seem to know so much
about this, such as you wrote the e book in it or something.

I think that you simply can do with a few p.c. to force the message home a little bit, but
other than that, that is magnificent blog. An excellent read.
I'll definitely be back.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 03:15 ق.ظ
This information is invaluable. When can I find out more?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر