تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - كیك
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 11 بهمن 1391

كیك

چهارشنبه 11 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

آموزش کیک هویج

کیک

مواد لازم:

كره :225 گرم

شكر قهوه ای: 225 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

پوست پرتقال رنده شده: یك عدد

آب لیمو ترش :یك قاشق سوپ خوری

آرد: 175 گرم

بكینگ پودر: یك قاشق چای خوری

بادام پودر شده: 50 گرم

هویج رنده شده: 350 گرم

گردوی ریز شده: 115 گرم

قالب گرد به ابعاد 20 سانتی متر :یك عدد

طرز تهیه:

فر را با دمای 150 درجه گرم كنید. كره و شكر را با هم بزنید تا به صورت كرم در آید. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا كنید. زرده های تخم مرغ را تك تك به مخلوط شكر و كره اضافه نمایید. در این مرحله پوست پرتقال رنده شده و آب لیمو را به مواد افزوده و خوب با همزن بزنید تا مواد یك دست شود. آرد و بكینگ پودر را مخلوط كرده و پودر بادام را به آن افزوده و تمام مواد را به مخلوط اولیه بیافزایید و در انتها هویج و گردو را به مابقی مواد اضافه كنید. نهایتاً سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بزنید و به مواد فوق بیافزایید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را داخل یك قالب كه قبلاً با كاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و قالب را مدت یك ساعت و نیم در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. بعد از سرد شدن كیك ، كاغذ روغنی را از آن جدا كرده و برش بزنید.

توجه: در صورتی كه شكر قهوه ای در دسترس نبود، می توانید از همان مقدار شكر معمولی استفاده كنید.


کیک شیفون

کیک

مواد لازم:

کرم تارتار: 1/2 قاشق چایخوری
سفیدة تخم مرغ :8 عدد
آب :3/4 پیمانه
زردة تخم مرغ :5 عدد
روغن مایع: 1/2 پیمانه
وانیل شکری :1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال با لیمو: 2 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
آرد الک شده :1/4-2 پیمانه
شکر: 1/3-1 پیمانه

طرز تهیه :

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده , آرد را الک نموده به همراه شکر , بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته , وسط آن را گود کرده , روغن مایع و زردة تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملاص مواد را مخلوط کنید . سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را بر می گردانید نریزد , سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمائید تا یک دست شود . ته قالب پنج پر یا گرد به قطر 25 سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت ده دقیقه بماندسپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید .




خمیر مورد استفاده در کیک ها

خمیر کیک

مواد لازم:

آرد :     1/2  2پیمانه

شكر:    1/2 پیمانه
    
كره :    2/3  پیمانه و1 قاشق سوپخوری



تخم مرغ :    1 عدد



طرز تهیه :

آرد و شكر را روی میز كار بریزید و وسط آن را گود كنید. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ریخته مخلوط كنیدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تیزی بزنید . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهای خنك مواد را ورز دهید تا به صورت خمیر یكنواخت در آدی . خمیر را به صورت گلوله ای در آورده آن را در فویل بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده خمیر رادر قالب پهن كنید . در طبقه وسط فری كه با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید بعد از پخت و سرد شدن می توانید با پودر قند یا هر نوع كرم و میوة دلخواه تزئیین كرده و سرو نمائید.
 


خمیر کیک

کیک

مواد لازم:

آرد :    5 پیمانه
   
كره:    1/2-1 پیمانه
    
تخم مرغ :     4 عدد
   
بیكینگ پودر :     2 قاشق چایخوری سرپر
 
شكر:     1-1/3 پیمانه
    
نمک:       1/8 قاشق چایخوری
   
شیر:      1 پیمانه


 

طرز تهیه :

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . تمام مواد را آماده كنید و كنار بگذارید تا با حرارت اتاق تنظیم بشوند. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید . ابتدا كره را با همزن برقی خوب بزنید , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهید تا بصورت كرم لطیف در آید . آرد , بیكینگ پودر و نمك را مخلوط كنید و كم كم همراه شیر به كرم اضافه نمائید . در آخر سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود , سپس آن را به خمیر اضافه كنید . كف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را كاغذ روغنی قرار داده روی كاغذ روغنی را چب كنید . خمیر را در قالب بریزید و به مدت 60 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید .





Where is the Achilles heel?
شنبه 1 مهر 1396 06:20 ب.ظ
This info is priceless. Where can I find out more?
feet issues
یکشنبه 26 شهریور 1396 04:36 ق.ظ
I absolutely love your blog and find a lot of your post's to be
just what I'm looking for. Does one offer guest writers
to write content to suit your needs? I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write about here.
Again, awesome web site!
What do eccentric heel drops do?
دوشنبه 30 مرداد 1396 02:13 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting
my own weblog and was wondering what all is needed to get
setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

I'm not very internet savvy so I'm not 100%
positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
Thanks
What causes burning pain in Achilles tendon?
سه شنبه 17 مرداد 1396 10:51 ق.ظ
Excellent site you've got here.. It's hard to find high-quality writing like yours these days.

I really appreciate individuals like you! Take care!!
Foot Complaints
یکشنبه 15 مرداد 1396 05:37 ب.ظ
Wonderful article! We are linking to this particularly great content on our site.
Keep up the good writing.
http://brandeesimler.hatenablog.com/archive/2017/05/30
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:57 ب.ظ
This text is invaluable. When can I find out more?
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 12:03 ب.ظ
I've been exploring for a little for any high-quality articles
or weblog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately
stumbled upon this website. Studying this info So i am happy to convey that I've a very
just right uncanny feeling I found out exactly what I needed.

I most no doubt will make sure to do not forget this web site and provides it a glance
regularly.
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:35 ق.ظ
Great blog! Is your theme custom made or did
you download it from somewhere? A design like yours with a few simple
adjustements would really make my blog jump out.

Please let me know where you got your design. With thanks
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 11:11 ق.ظ
hey there and thank you for your info – I've definitely picked
up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues
using this site, as I experienced to reload
the website lots of times previous to I could get it to load properly.
I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I'm complaining, but
slow loading instances times will very frequently affect your
placement in google and could damage your high quality score if ads
and marketing with Adwords. Anyway I'm adding this RSS to my email and
can look out for a lot more of your respective fascinating content.
Ensure that you update this again soon.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر