تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - سس پیتزا
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 11 بهمن 1391

سس پیتزا

چهارشنبه 11 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin



مواد لازم سس تند :

 



فلفل قرمز
 1 قاشق سوپخوری  
سس گوجه
 1 پیمانه 
روغن زیتون
 2 قاشق سوپخوری  
زرده تخم مرغ 
2 عدد
نمک
  1/2  قاشق سوپخوری
نمک و فلفل 
 به میزان لازم

 

مواد لازم سس پیتزا شماره 1 (کچاپ)  :

 



شکر
 1 قاشق سوپخوری 
نمک و فلفل
 به میزان لازم
سرکه
 2 قاشق سوپخوری
آب گوشت
1 پیمانه
روغن مایع  
 2 قاشق سوپخوری  
رب گوجه فرنگی
 1/2  پیمانه



 

مواد لازم سس پیتزا شماره 2 :  



گوجه فرنگی
 400 گرم
برگ بو
1 عدد
سرکه  
 2 قاشق سوپخوری  
شکر
  1 قاشق سوپخوری 
جوز هندی
1/4  قاشق چایخوری
ارگانوا
1 قاشق سوپخوری  
رب گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری 
ریحان خرد شده  
1/4  پیمانه
سیر
 4 حبه
روغن زیتون
 3 قاشق سوپخوری  



  

مواد لازم سس پیتزا شماره 3 :



نمک و فلفل
 به میزان لازم
سرکه  
2 قاشق سوپخوری
شکر
  1 قاشق سوپخوری
هل
 1/4  قاشق چایخوری
ارگانوا
 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه
آب  
1/3  پیمانه
دارچین
1/4  قاشق سوپخوری
روغن مایع  
 2 قاشق سوپخوری  



 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی :

روغن زیتون را در ظرفی ریخته و روی اجاق قرار می دهیم . حبه های سیر را به همراه نمک می ساییم تا نرم شود . سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تف می دهیم بطوری که پیاز شفاف بماند . رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده تف می دهیم . آب و سیر نرم شده را اضافه می کنیم . چاشنی آن را کم و زیاد می کنیم تا طعم دلخواه را به دست آوریم . شعله را ملایم کرده و م یگذاریم بپزد تا پخت و غلظت سس به دلخواه برسد .

طرز تهیه سس تند :


فلفل قرمز ، سس گوجه و روغن زیتون را با هم مخلوط نموده زرده تخم مرغ را با نمک و فلفل با همزن می زنیم تا غلیظ شود سپس به مواد بالا اضافه می کنیم .

طرز تهیه سس پیتزا شماره 1 ( کچاپ ) :

رب گوجه فرنگی را با روغن ما یع روی حرارت قرار داده به هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس آب گوش ت ، سرکه ، شکر و فلفل قرمز را اضافه نموده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سس جا بیفتد و در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

طرز تهیه سس پیتزا شماره 2  :

در ظرفی روغن زیتون را داغ می کنیم ، سیر رنده شده را به آن اضافه کرده ، تف می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و تف می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود .  گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته یک دو جوش بزند سپس از آب جوش بیرون آورده و پوست آن را می گیریم و در آسیاب ریخته ، آن را له می کنیم . سپس از الک عبور داده تا هسته های آن جدا شود و با برگ بو به مواد بالا اضافه کرده ، روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود . سرکه و شکر را به سس اضافه می کنیم . بعد از اینکه چند جوش  زد ، جوز هندی ، ارگانوا و نمک و فلفل را افزوده ، آنگاه برگ بو را از مواد بالا بیرون آورده ، ریحان خرد شده را اضافه می کنیم . یکی دو جوش که زد ، از روی حرارت بر می داریم .

طرز تهیه سس پیتزا شماره 3  :

رب گوجه فرنگی را با روغن روی حرارت ملایم تف داده تا بوی خامی آن از بین برود . سپس شکر ، سرکه ، آب ، دارچین ، ارگانوا ، هل و کمی نمک و فلفل را اضافه نموده ، حرارت را ملایم می کنیم تا سس جا بیفتد و آب آن تبخیر شود . سپس از روی حرارت بر می دار




How long does Achilles tendonitis last for?
شنبه 1 مهر 1396 07:08 ب.ظ
This is the right web site for everyone who wants to understand this topic.
You realize a whole lot its almost tough
to argue with you (not that I actually will need to…HaHa).
You certainly put a brand new spin on a subject which has been written about for
many years. Excellent stuff, just excellent!
How much does it cost to lengthen your legs?
دوشنبه 27 شهریور 1396 01:47 ق.ظ
I'm not sure exactly why but this web site is loading incredibly
slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
I'll check back later on and see if the problem
still exists.
cristaltreadway.blogas.lt
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 12:53 ب.ظ
Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!
Thank you
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 09:09 ب.ظ
I just like the helpful information you supply for your articles.
I'll bookmark your weblog and take a look at once
more here frequently. I am somewhat sure I will learn plenty of
new stuff proper here! Good luck for the following!
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 05:54 ق.ظ
Thanks in favor of sharing such a pleasant thought, post is
pleasant, thats why i have read it completely
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر