تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - پیتزا
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 11 بهمن 1391

پیتزا

چهارشنبه 11 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

پیتزای قارچ

پیتزا

مواد لازم :

خمیر پیتزا شماره: به میزان لازم

ژامبون دودی:150 گرم

پیاز:1 عدد

کره: 5\1  پیمانه

قارچ: 700گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آویشن:1 قاشق چایخوری

پنیر گودا: 200 گرم

پنیر موزارلا: 150 گرم

برگهای ریحان: تعدادی


طرز تهیه :

ابتدا خمیر پیتزای را تهیه می کنیم . خمیر را درون  ظرف پیتزا به قطر 28 سانتیمتر پهن کرده ، سپس با چنگال روی خمیر سوراخهایی ایجاد می کنیم . ورقه های ژامبون را روی خمیر قرار داده ،آنگاه پیاز را به صورت مکعب خرد کرده و در کره تف می دهیم . قارچها را نیز ورقه ورقه کرده به پیاز افزوده ، کمی تف می دهیم . قارچها را نیز ورقه ورقه کرده به پیاز افزوده کمی تف می دهیم ، مواد را روی سطح خمیر قرار داده ، سپس کمی نمک و فلفل می زنیم . آویشن را نیز روی سطح پیتزا ریخته ، فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده ، ظرف پیتزا را ده دقیقه در کف فر و به مدت 20 دقیقه در  طبقه وسط فر قرار می دهیم . سپس ظرف پیتزا را از فر بیرون آورده ، پنیر ها را رنده کرده بر سطح پیتزا می ریزیم و به مدت 5 دقیقه مجددا به فر انتقال می دهیم . آنگاه با برگه های ر یحان آنرا تزئین می کنیم .


آموزش پیتزا ساردین

پیتزا


مواد لازم :

خمیر پیتزا: 500 گرم
ماهی ساردین:1قوطی کنسرو
سس مخصوص پیتزا: 1 فنجان
پیاز داغ عسلی: 3 قاشق سوپخوری
پنیر گرویر: 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: 250 گرم
فلفل و نمک :به مقدار لازم

مواد لازم خمیر پیتزا:

آرد:2لیوان
بکینگ پودر:1قاشق چایخوری
روغن:1فنجان
شیر:1فنجان

طرز تهیه خمیر پیتزا:


ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم. شیر و روغن را یکمرتبه در مخلوط آرد ونمک و بکینگ پودر میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم. ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم

طرز تهیه پیتزا:

ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب می کنیم و خمیر پیتزا را بقطر نیم سانتیمتر و بشکل ظرف باندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم . روی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا و 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده میریزیم کمی نمک و فلفل میپاشیم دو تا سه قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده روی آن میدهیم و یک قوطی ساردین را بشکل شعاع روی گوجه فرنگی ها می چینیم و دو سه قاشق سوپخوری پنیر رنده شده گرویر روی ساردین می پاشیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم ، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود.

طرز تهیه انواع خمیر پیتزا



مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :

 


پنیر پارماس 
 100 گرم
آرد 
 1/4و3 پیمانه
روغن زیتون
 2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش
 1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم
 1/2 و 1 پیمانه
نمک
1/2  قاشق چایخوری  

طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 1 :

 

2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد .
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 2 :

 

 


پنیر گودا
125 گرم
آرد 
حدود 3 پیمانه
بیکینگ پودر 
 1 قاشق چایخوری   
شیر
 1/2  پیمانه
روغن زیتون
1/2  پیمانه
آب ولرم
 1/2  پیمانه
پودر خمیر ترش
 1/2 قاشق چایخوری
نمک
 1/2  قاشق چایخوری   

طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 2 :

 

نمک و پودر خمیر ترش را به آب ولرم اضافه کرده و مایه را با قاشق چوبی به هم می زنیم تا خمیر ترش و نمک در آب حل شود . مایه تهیه شده را به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم سپس روغن زیتون ، شیر و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم . آرد را نیز به تدریج به مایع بالا اضافه کرده و کاملا ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را در کاسه ای مناسب قرار داده ، روی خمیر را با دستمال متمیزی به مدت یک ساعت می پوشانیم  سپس پنیر گودا رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا پنیر کاملا با خمیر مخلوط شود . پس از این عمل خمیر آماده استفاده می باشد .
مواد لازم خمیر پیتزا شماره 3 :

 

 


آرد
 2 پیمانه
بیکینگ پودر
 1/2  قاشق چایخوری
کره
 100 گرم
زرده تخم مرغ
  2 عدد
آب سرد  
 7 قاشق سوپخوری
روغن زیتون
3 قاشق سوپخوری
پنیر فیلا فیلا رنده شده 
 70 گرم


 

طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 3 :
آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در ظرف مناسبی ریخته ، کره را به صورت تکه های کوچکی درآورده ، به آرد اضافه کرده ، ورز می دهیم  تا کره کاملا به خورد آرد برود . سپس زرده تخم مرغ ، آب و روغن زیتون را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا ورز می دهیم . خمیر را روی تخته قرار داده و با  کارد حدود 10 دقیقه محکم روی خمیر می زنیم تا خمیر یکدست شود . سپس آن را در کاسه ای قرار داده روی خمیر را پلاستیک کشیده و با دستمال تمیزی می پوشانیم و به مدت 2 ساعت آن را استراحت می دهیم . پس از گذشت این زمان پنیر فیلا فیلای رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم ، سپس خمیر آماده مصرف می باشد .

 

مواد لازم خمیر پیتزا شماره 4 :

 


پنیر گودا
100 گرم
روغن زیتون
4 قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده
 2 قاشق سوپخوری
جعفری  خرد شده
1/3  پیمانه
آرد
 حدود 1/2 و 3 پیمانه
آب ولرم
 1/2  و 1 پیمانه
پودر خمیر ترش
 1/2  و 1 قاشق چایخوری
نمک
  1/2  قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 4 :

 

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا کاملا در آب حل شوند ، بعد از 10 دقیقه آرد ، جعفری و ریحان خرد شده را اضافه کرده ، ورز می دهیم روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه نموده مجددا حدود 7 دقیقه دیگر ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبیدکمی آرد مازاد بر اندازه داده شده اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . ) خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده مصرف می باشد .

 




How much does it cost to lengthen your legs?
پنجشنبه 16 شهریور 1396 03:40 ب.ظ
If some one wishes expert view on the topic of blogging and site-building afterward i recommend
him/her to visit this website, Keep up the
pleasant job.
How do I stretch my Achilles tendon?
دوشنبه 30 مرداد 1396 06:30 ب.ظ
Hi I am so delighted I found your blog page, I really
found you by mistake, while I was researching on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say
thanks for a marvelous post and a all round interesting blog (I
also love the theme/design), I don’t have time to go through
it all at the minute but I have book-marked it
and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back
to read a lot more, Please do keep up the fantastic b.
peter0dillon.jimdo.com
چهارشنبه 18 مرداد 1396 10:22 ق.ظ
Hey there would you mind sharing which blog platform you're working
with? I'm planning to start my own blog soon but I'm having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique.
P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 07:12 ب.ظ
Wow! Finally I got a website from where I be able
to genuinely take useful information concerning my study
and knowledge.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر