تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - كباب
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 11 بهمن 1391

كباب

چهارشنبه 11 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

 
كباب كوبیده نگین دار

کباب



مواد لازم برای پنج نفر:

گوشت چرخ شده: یك كیلو

پیاز رنده شده متوسط: دو عدد

جوش شیرین و نمك: یك قاشق مرباخوری

تخم‌مرغ: دو عدد

جوجه‌كباب: یك كیلو (گوشت مرغ را باید یك شب داخل آب زعفران و آبلیمو بخوابانید)

طرز تهیه:

گوشت را دوبار چرخ كنید، سپس پیاز رنده شده و تخم‌مرغ‌ها را با آن مخلوط كنید و بعد دستتان را در آب گرم زده سپس مخلوط را نیم ساعت خوب مالش دهید تا گوشت جذب شود، در این هنگام باید نمك و جوش شیرین را هم اضافه كنید، حالا گوشت كبابی شما آماده است و باید به سیخ بكشید، برای این مرحله ابتدا باید سیخ‌ها را تر كنید و جوجه‌ها را به آن بكشید و روی شعله بگذارید تا جوجه‌ها نیم‌پز شود، پس از اینكه نیم‌پز شد، می‌گذارید سیخ‌ها خنك شود، پس از 20 دقیقه مانند تصویر گوشت‌ها را به اطراف جوجه (زیر سیخ و دو طرف سیخ) می‌كشید و بر روی آتش زیاد می‌گذارید و كباب می‌كنید.


کباب برگ



مواد لازم :

 



گوشت راسته با فیله گوساله


 1 كیلو


روغن زیتون


 3/1 پیمانه


پیاز


 2 عدد


نمک و فلفل


 به میزان لازم



طرز تهیه :


گوشتها را به پهنایی در حدود 7 سانتیمتر برش داده, آنها را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می كنیم , سپس پیاز را با رنده ریز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زیتون و فلفل مخلوط می كنیم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پیاز و روغن زیتون خوابانده و در یخچال قرار می دهیم . سپس 2 الی 3 بار با بیفتك كوب روی گوشتها می زنیم . تكه های گوشت را كه به سیخ می كشیم آنها را روی كباب پز كباب می كنیم و گاهی سیخهای كباب را بر می گردانیم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت می كنیم كه كباب زیاد خشك نشود , نمك را نیز در اواخر پخت به گوشت اضافه می كنیم . پس از پخت كبابها را در دیس می كشیم .

طریقه آماده كردن كباب برگ


این كباب را می توان از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب كرد . راسته را پیش از بریدن باید پاك كرد. یعنی 3 الی 4 اسنتی متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است باید برید ورگ و ریشه روی راسته را باید برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتی متری تقسیم كنید . هر قسمت را روی تخته بخوابانید و با برش طولی به شكل چند ورقه به كلفتی حدود یك سانتی متر ببرید . یك ورقه از راسته ها را روی تخته بگذاریدو با پشت یك كارد سنگین یا ساطور یا بیفتك كوب روی گوشت بكوبید آب پیاز رنده شده , روغن زیتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنید . راسته ها را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یك شب بماند, سپس به سیخ بكشید . توجه داشته باشید نمك گوشت های قرمز مخصوصاً كباب ها را باید در وسط پخت زد . اگر این كار را از قبل از پخت انجام دهید, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت می شود

شناخت گوشت مناسب برای کباب

گوشت



   شناخت گوشت

یك آشپز ماهر مجرب اولاً گوشت را باید بشناسد و ثانیاً از هر نوع گوشتی برش مناسب را برای تهیه غذای مورد نظر انتخاب كند. گوشت ماده ای است مغزی كه هیچ سفره ای بدون آن كامل نیست به جز سفره گیاهخواران , كه از بقیه مردن بحثشان جداست . در گذشته گوشت گوسفند نر جوان(شیشك)كمابیش مصرف می شد, ولی با كم یاب شدن این نوع گوشت و نیز رواج  غذاهای اروپایی كه بیشتر از گوشت گاو گوساله تهیه می شود, از مصرف این نوع گوشت كاسته شد . در ایران آنچه به نام گوشت گوساله شناخته می شود در واقع گوشت گاو جوان است . در مورد شناخت گوشت به طور كلی گوشت تیره همراه با استخوان سفید و توپر دلیل قطعی بر پیری چهارپا خواهد بود. آشپزها غالباً توصیه می كنند كه گوشت به ویژه گوشت كباب را باید دست كم دو سه روز نگه داریم تا بیات شود. 

كباب

كباب گوشتی است كه مستقیماً با آتش تماس پیدا می كندو در مدت كوتاهی كه معمولاً از 7 الی 8 دقیقه بیشتر نیست , برای خوردن آماده می شود. گوشت كباب نباید تازه باشد بهتر است پس از كشتار چند روز در یخچال بماند و بعد در سس مورد نظر یك شب بماند .




Can stretching help you grow taller?
دوشنبه 30 مرداد 1396 12:59 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you make
this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz reply as I'm looking to create my own blog and
would like to know where u got this from. thank you
http://laneditore.snack.ws
چهارشنبه 18 مرداد 1396 03:29 ب.ظ
Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't appear.

Grrrr... well I'm not writing all that over
again. Anyways, just wanted to say excellent blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر