تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - انواع خمیر
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
سه شنبه 3 بهمن 1391

انواع خمیر

سه شنبه 3 بهمن 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

خمیر تارت

مواد لازم

آرد 2 پیمانه یا 250 گرم

کره 150 گرم

پودر قند 2 قاشق سوژخوری

زرده تخم مرغ  1 عدد

نمک 8/1 (یک هشتم ) قاشق مرباخوری

وانیل نصف قاشق مرباخوری

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

کره را به چند قسمت برش دهید و با چنگال یا نوک انگشتان با آرد و نمک مخلوط کنید بطوریکه در نهایت شبیه خرده نان شود.سعی نمایید که کره کاملا سرد باشد.سپس پودر قند و زرده ، وانیل و آب سرد ( آب سرد منظور آب خنک یخچال هست ) را ریخته و مخلوط می کنیم .

به هیچ عنوان خمیر را ورز ندهید چون باعث سفتی تارت خواهد شد . فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند .خمیر را در نایلون قرار داده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سپس از یخچال خارچ کرده و بعد از یک ساعت استفاده نمایید .


خمیر مارسیپان

مواد لازم

بادام شیرین  200 گرم

پودر قند   600 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری

 

خمیر مارسیپان

طرز تهیه

بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.

بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.

خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.

برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.

این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.


مواد لازم

آرد 250 گرم، تخم مرغ 1 عدد
آب گرم 175 گرم، آبلیمو 0.5 قاشق چایخوری

نمک 1 پر، کره آب شده 125 گرم

پودر قند برای پاشیدن روی آن

طرز تهیه

آرد را الک نموده سپس آنرا در یک کاسه ریخته وسط آنرا گرد می نماییم سپس تخم مرغ و آب و آبلیمو و نمک رادر وسط آن ریخته با نوک انگشتان مخلوط می نماییم اگر در این زمان خشک بود کمی آب دیگر اضافه می کنیم سپس آنرا به صورت توپ درآورده و بعد فشرده می نماییم . روی میزرا آرد پاشیده برای 5 تا 7 دقیقه خمیر را روی آن ورز می دهیم تا زمانیکه خمیر صاف وشفاف شود ( کاملاً ورز داده شود ) سپس آنرا به صورت توپ در آورده و کاسه ای را روی آن برمی گردانیم و برای مدت 30 دقیقه اجازه استراحت می دهیم تا خمیر آماده شود .

خمیر رشته لازانیا

مواد لازم


- تخم مرغ زده شده1 عدد

- شیر 2 قاشق سوپخوری

- نمک 2/1 قاشق چایخوری

- آرد 1 فنجان

 طرز تهیه


تخم مرع را به همراه شیر و نمک مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر نسبتا سفتی بدست بیاید .در یک سطح آرد پاشی شده تا آنجا که می توانیم خمیر را باز می کنیم و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بماند ، سپس آنرا چند تا می زنیم و با چاقو به رشته های پهن می بریم و می گذاریم تا خشک شود .


طرز تهیه خمیر بیسکویت - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبگاه گروه آشپزی

مواد لازم:

۱ . تخم مرغ  چهار عدد

۲. کره  ۷۵ گرم

۳. آرد سفید  ۱۰۰ گرم

۴. شکر  ۱۲۵ گرم

۵. وانیل یا رنده پوست لیمو ترش  به مقدار کم

۶ . بکینگ پادر  یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را به دقت جدا می کنیم و زرده را با شکر و اسانسی که دوست داریم و بکینگ پادر مخلوط می کنیم و آنقدر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود ، کره را نیز می زنیم تا نرم و لطیف گردد و با زرده های تخم مرغ مخلوط می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از مخلوط کنی نریزد سفیده را با زرده و کره مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط گردد.


مواد لازم خمیر پیتزا شماره 1 :

پنیر پارماس      100 گرم
آرد      1/4و3 پیمانه
روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری
پودر خمیر ترش     1/2 و1 قاشق چایخوری
آب ولرم     1/2 و 1 پیمانه
نمک    1/2  قاشق چایخوری 

طرز تهیه خمیر پیتزا شماره 1 :

2/1 پیمانه آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده ( با قاشق چوبی مایع را به هم می زنیم ) و به مدت 10 دقیقه در محل گرمی قرار می دهیم . سپس بقیه آب ولرم و روغن زیتون را ریخته ،آرد را نیز بتدریج به مایع بالا اضافه می کنیم ، ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خم یر را در ظرفی مناسب قرار داده روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت نیم ساعت پنیر پارمسان را رنده کرده به خمیر اضافه می کنیم و مجدداً ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند ، سپس از روی خمیر را به مدت یک ربع دیگر می پوشانیم . پس از گذشت این زمان خمیر آماده مصرف می باشد




Romeo
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 11:13 ب.ظ
Hi there, after reading this amazing article i am too cheerful to share my knowledge here with mates.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 05:44 ب.ظ
Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to go back the prefer?.I'm trying
to in finding issues to enhance my website!I suppose its adequate to use
a few of your ideas!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر