تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - کیک چند لایه مرغ و هویج
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 27 دی 1391

کیک چند لایه مرغ و هویج

چهارشنبه 27 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

  

getpreview

 

مواد لازم:
گردو: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: ۲۰۰ گرم
هویج: ۵ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی: به مقدار لازم جهت تزیین
پودر سیر: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: ۱۵۰ گرم
ماست خامه ای: ۲ پیمانه
نان تست: ۲ بسته
مرغ پخته: ۵۰۰ گرم

مرغ پخته را به تکه های کوچک خرد کرده، گردوی خردشده، نصف پیمانه ماست خامه ای، نصف پیمانه سس مایونز، نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید. هویج را با مقدار کم آب آب پز کرده و از طول برش بزنید. ۲ قاشق سس مایونز، پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کیک کنار بگذارید. بقیه ماست خامه ای و سس مایونز را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید برای مرطوب کردن لایه های نان تست کنار بگذارید. دور نان تست را با چاقو جدا کنید و کف قالب کمربندی یا کف ظرفی که با نایلون پوشانده اید را با نان تست کاملا بپوشانید. روی آن را با نصف مواد مرغ بپوشانید سپس ورق های ژامبون را بگذارید و روی آن را به سس آغشته کنید و دوباره نان تست روی آن قراردهید. روی آن سس بمالید و برش های هویج را کنار هم روی آن قراردهید. دوباره یک لایه مرغ قراردهید بعد یک لایه نان تست را تکرار کنید در آخر روی نان ها را کاملا با سس بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید. سپس از قالب خارج کرده و دیواره های کیک را هم با سس بپوشانید و با مخلوط پنیر خامه ای و سس مایونز روی کیک را با ماسوره شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده است بگذارید.

نکته
برای زیباتر شدن لایه ها بهتر است از ۲ نوع نان تست استفاده شود یکی نان تست ساده و دیگری نان تست روگن.
نکته
می توانید سس را با کمی آب غلیظ شده انار یا لبو، زعفران یا رنگ خوراکی رنگین کنید.
نکته
اگر بخواهید لایه ها مشخص تر شوند لایه ها را کمی پهن تر بگیرید بطور مثال هویج و ژامبون را در همان لایه ۲ ردیف بچینید.
نکته
لازم نیست که حتما طبق این دستور لایه ها را تکرار کنید. می توانید ترتیب قرارگرفتن لایه ها را تغییر دهید و حتی مقدار سس را کمتر یا بیشتر آماده کنید.
نکته
این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.

مرحله ۱

مرغ پخته را به تکه های کوچک خرد کرده، گردوی خردشده، نصف پیمانه ماست خامه ای، نصف پیمانه سس مایونز، نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

مرحله ۲

۲ قاشق سس مایونز، پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کیک کنار بگذارید. بقیه ماست خامه ای و سس مایونز را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید برای مرطوب کردن لایه های نان تست کنار بگذارید. دور نان تست را با چاقو جدا کنید و کف قالب کمربندی یا کف ظرفی که با نایلون پوشانده اید را با نان تست کاملا بپوشانید. روی آن را با نصف مواد مرغ بپوشانید.

مرحله ۳

سپس ورق های ژامبون را بگذارید و روی آن را به سس آغشته کنید و دوباره نان تست روی آن قراردهید. روی آن سس بمالید.

مرحله ۴

و برش های هویج را کنار هم روی آن قراردهید. دوباره یک لایه مرغ قراردهید.

مرحله ۵

بعد یک لایه نان تست را تکرار کنید در آخر روی نان ها را کاملا با سس بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید.

مرحله ۶

سپس از قالب خارج کرده و دیواره های کیک را هم با سس بپوشانید و با مخلوط پنیر خامه ای و سس مایونز روی کیک را با ماسوره شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده است بگذارید




Can exercise increase your height?
شنبه 1 مهر 1396 01:00 ب.ظ
What's up to all, how is everything, I think every one is getting more from this web page, and your views are good
in favor of new users.
Jeffrey
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:49 ق.ظ
I all the time emailed this web site post page to all my friends,
because if like to read it next my links will too.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 12:33 ب.ظ
Thanks a bunch for sharing this with all of us you really
recognize what you're talking approximately! Bookmarked. Kindly also talk over with my
website =). We will have a hyperlink alternate contract between us
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر