تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - غذای کره ای -كوفته كبابی
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
چهارشنبه 27 دی 1391

غذای کره ای -كوفته كبابی

چهارشنبه 27 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود
این غذای خوشمزه از گوشت گوساله ، برنج و سبزیجات پخته تشکیل شده که با روغن و سس سویا ترکیب و در یک کاسه سنگی پخته می شود . برنج باید خوب پخته شده باشد. برای خوردن این غذا تخم مرغ و پاستای فلفل را به آن اضافه کرده و سپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
برای 4 نفر
2 هویج کوچک
1 عدد ترب سفید کوچک
1 عدد کدو سبز کوچک
1 دسته اسفناج
1 دسته کلم بروکلی
1 فنجان قارچ خشک شده
400 گرم فیله گوساله
4 تخم مرغ (فقط زرده)
پاستای تند کره ای
3 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذا خوری روغن
سس سویا
نمک و فلفل
4 فنجان برنج سفید پخته شده
4 کاسه سنگی کوچک
دستورالعمل
برنج ها را سه مرتبه با آب سرد بشویید. آنها را در آبکش ریخته و دست راست تان را بالای برنج ها بگیرید و آب سرد را باز کنید. بطوریکه آب سرد به دستان شما برخورد کرده و سپس روی برنج ها بریزد. برنج را داخل یک قابلمه ریخته و روی گاز بگذارید. اجازه دهید برنج ها به مدت 20 دقیقه با حرارت زیاد روی گاز بمانند.
فیله گوساله را به قطعات باریک بریده و آنها را با سس سویا ، فلفل ، روغن ، سیر و کمی شکر مخلوط کنید. بگذارید فیله روی اجاق سرخ شده و به رنگ طلایی درآید. حالا فیله ها را از روی اجاق برداشته و کنار بگذارید.
قارچ های خشک را زیر آب بگیرید تا بخوبی نرم شوند.سپس آنها را با روغن ، سس سویا ، سیر و فلفل ترکیب کنید.
هویج و ترب و کلم را خرد کرده و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهیتابه ریخته و بگذارید تا داغ شود. حالا هویج ها را با کمی سیر و نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و بعد داخل یک کاسه بریزید.
این کار را با کلم و ترب نیز انجام دهید حالا آنها را نیز کنار بگذارید.
در این مرحله یک کاسه برداشته و کمی آب داخل آن بریزید و سپس اسفناج را داخل آن ریخته و اجازه دهید 15 ثانیه ای در آب بماند و انرا کمی بپزید تا نرم شود ، همین کار را با کلم بروکلی و جوانه گندم تکرار کنید. آنها را بانمک ، سیر و روغن مخلطو کرده و کنار بگذارید.
در هر کاسه سنگی مقداری روغن بریزید. برنج را بین این 4 کاسه بطور مساوری تقسیم کنید. سپس سبزیجات را مطابق تصویر روی برنج قرار دهید و کمی پاستای کره ای روی برنج ها ریخته و در وسط کاسه ها زرده تخم مرغ را قرار دهید. و مهترین مزه این این غذا یعنی سس فلفل را کنار زرده تخم مرغ بریزید .حالا دوباره کمی روغن روی محتویات داخل کاسه اضافه کنید.
کاسه های سنگی را روی اجاق با حرارت زیاد گذاشته تا برای 5 دقیقه ای بپزند. در این مرحله غذای شما آماده شده است ؛ اجاق را خاموش کرده و غذا را سرو کنید.
(دقت کنید کاسه های سنگی بعد از حرارت زیاد اجاق گاز بسیار داغ هستند ، چند دقیقه ای آنها را به حال خود بگذارید تا کاملا سرد شوند.)


 


مواد لازم:
گوشت چرخكرده =500 گرم
سیر خورد شده =2 حبه
پیاز خورد شده 1= عدد متوسط
پودر فلفل سیاه =1 قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه= یك و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین= یك و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز =نصف قاشق چایخوری
نمك= 1 قاشق چایخوری
نان تست= 2 عدد
تخم مرغ= 1 عدد
روغن زیتون= 2 قاشق سوپخوری
سیخ چوبی= به تعداد لازم
طرز تهیه:
اطراف نان تست را بگیرید همراه با گوشت و بقیه مواد در غذاساز ریخته به مدت 20 تا 30 ثانیه مواد را مخلوط كنید تا مایه نرم و یكدستی درست شود
سپس از مخلوط گوشت به اندازه یك نارنگی برداشته انرا به شكل بیضی دراورید و در ظرفی بگذارید تا همه كبابها اماده شود سپس یك سیخ چوبی از وسط گوشت رد كنید و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سیخ جمع كنید
كبابهای اماده را حدودا دو ساعت در یخچال بگذارید پس از این مدت سینی كباب پز یا باربكیو را چرب كرده كبابها را روی ان قرار دهید در صورت در دسترس نداشتن این وسایل در یك ماهیتابه نچسب كبابها را با حرارت ملایم سرخكرده و با سس كنجد میل كنید.
طرز تهیه سس كنجد:
2 قاشق سوپخوری كنجد خام
2 قاشق چایخوری ابلیمو
1 حبه سیر له شده
2 قاشق سوپخوری خامه
1 قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده
نمك و فلفل
1 تا 2 قاشق سوپخوری اب
را باهم مخلوط كرده همرا با كباب سرو میكنیم
(این سس فوق العاده است)




foot problems
شنبه 25 شهریور 1396 08:04 ق.ظ
Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit
my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not
writing all that over again. Anyway, just wanted to say
fantastic blog!
Foot Issues
دوشنبه 9 مرداد 1396 01:12 ب.ظ
Its such as you read my mind! You appear to grasp so much
about this, like you wrote the e book in it or something. I believe that you simply can do with some percent to drive the message
house a little bit, but instead of that, this is wonderful blog.
A great read. I will definitely be back.
Dora
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 08:00 ق.ظ
When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a
comment is added I get three e-mails with the same comment.
Is there any way you can remove people from that service? Thank
you!
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:07 ق.ظ
It is perfect time to make some plans for the longer term and it's time to be happy.
I have learn this publish and if I could I desire to suggest
you few fascinating things or advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
I wish to learn more issues approximately it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر