تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - شیرینی اسکار Oscar Sweet
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
سه شنبه 26 دی 1391

شیرینی اسکار Oscar Sweet

سه شنبه 26 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

مواد لازم

 

کره: ۱۵۰ گرم

آرد : ۲۵۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲عدد

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر هل سبز: یک قاشق مربا خوری

انواع مغزها به صورت خرد شده ( گردو ، پسته ، بادام و...) ، پودر نارگیل ، مربای گیلاس یا آلبالو یا زغال اخته و امثالهم ،کنجد و شکلات تخته : به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

کره و تخم مرغ رو بزارید تا به دمای محیط برسند ، زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ، کره رو کمی با همزن بزنید تا پوک بشه ، بعد پودر قند رو روش الک کنید و هم بزنید تا کرمی شده و کمی پف کنه ، بعد زرده ها رو دونه دونه به مایه افزوده و هرکدوم رو یکی دو دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشه ، پودر هل رو هم به همراه زرده اول به مایه اضافه کنید و هم بزنید .

همزن رو کنار بزارید ، و آرد رو تدریجا" به مایه اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید ، نوع خمیر این شیرینی طوریه که ممکنه شما رو به اشتباه بندازه چون بعد از اضافه کردن نصف آرد خمیر به نظر آماده میرسه به دست نمی چسبه وراحت گلوله میشه ( چون خمیر چربیه )

ولی اگه دراین مرحله اضافه کردن آرد رو قطع کنید شیرینی ها موقع پخت وا میرن.آرد رو اضافه کنید ( معمولا همه این آرد مصرف میشه ) مگه اینکه احساس کنید خمیر زیر دستتون زیاد سنگین شده اما این اتفاق با ۲۵۰ گرم آرد ندرتا" ممکنه اتفاق بیفته.

این خمیر نیازی به استراحت نداره ، همچنین نیازی به ورزدادن هم نداره چون روغن پس میده خیلی کم با نوک انگشتهاتون خمیر رو ورز بدید کافیه ، مواد کارتون رو آماده کرده و کناردستتون قرار بدبد ( من ازنارگیل ، گردو ، کنجد و بادوم استفاده کردم ) ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید ، نیازی به چرب کردن نداره

ازخمیر گلوله هائی به اندازه یه گردوی کوچیک درست کنید

سفیده رو کمی بزنید تا ازحالت لخته شدن دربیاد

گلوله های خمیر رو داخل سفیده ها بغلطونید

بعد این گلوله ها رو درمغز مورد نظر بغلطونید

به این ترتیب شیرینیها رو آماده کنید و درمغزهای مختلف بغلطونید و درسینی فر بچینید

روی بعضی ازشیرینیها یه گودی کوچیک ایجاد کنید

 

فررو ده دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه ، شیرینیها رو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درطبقه وسط فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید ، نیازی نیست که تغییر رنگ بدهند.

بعد ازسرد شدن ازسینی جدا کرد و درظرف مورد نظر بچینید ،

شکلات تخته رو به روش بن ماری آب کرده و روی بعضی از شیرینیها مقداری ازاون بریزید ، اون شیرینیهائی رو هم که وسطش گود بود ، درگودی مربا قرار بدبد ، روی شکلاتها پودر نارگیل یا بادوم بپاشید.

 

نکته: اگه آرد زیاد باشه شیرینی ترک میخوره واگه آرد کم باشه شیرینی وا میره ، این تنها قلقی هست که این شیرینی خوشمزه داره

 

نوش جون




BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 07:45 ق.ظ
Appreciate the recommendation. Will try it out.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر