تبلیغات
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - آشپزی ملل - ایتالیا(۳)
تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر
سه شنبه 26 دی 1391

آشپزی ملل - ایتالیا(۳)

سه شنبه 26 دی 1391

نوع مطلب :
نویسنده :admin

پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائیه متاسفانه اکثر دستورهائی که تونت هست دستور ژله شیر یا همون کرم وانیلیه نه پاناکوتا این دسر طعم وبافتش با کرم وانیلی فرق داره و اگه بخواهیم دقیقا معنیش کنیم به معنی " خامه پخته " ست ، منشا این دسر شمال ایتالیا ست ( ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های خوشمزه ای توش تولید میشه اوایل بومی های اون منطقه خامه رو با استخون ماهی می جوشوندن بعد ها ژلاتین جایگزین استخون ماهی شد

پاناکوتا رو با شکلات ، کارامل ، مارمالاد یا سس های میوه ای سرو میکنن ، مخصوصا درایتالیا با توت قرمز بسیار رایجه ، من سری به کتاب آشپزی ایتالیائی زدم و با هزار مصیبت! دستور اصلی این دسر رو ترجمه کردم ، امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد توخونه ما که خیلی خوششون اومد دستور این دسر خوشمزه رو به 4 زبان فارسی ، انگلیسی ، فرانسه و ترکی استانبولی براتون می نویسم :

English

Panna cotta is an italian dessert. It is generally from the Northern Italian, although it is eaten all over Italy, where it is served with wild berries , caramel chocolatesauce or fruit coulis . Earlier recipes for the dish used boiled fish bones in place of gelatin; sugar, later a main ingredient, would not have been widely available as it was an expensive imported commodity. After years this treat evolved into what is now a jellatin dessert , flavored with vanila and topped with fruit or spices, and served chilled

 

Français

Panna cotta est un italien dessert. Il est généralement de la Northern italien, bien qu'il est consommé toute l'Italie, où il est servi avec les baies sauvages , caramel chocolatesauce ou coulis de fruits . Bulletins recettes pour le plat utilisés bouilli arêtes de poissons en place de gélatine; sucre, plus tard, un ingrédient principal, n'aurait pas été largement disponible comme c'était un coûteux produit importé, Après des années ce délice évolué en ce qui est maintenant un jellatin dessert , aromatisé à manille et surmonté avec des fruits ou d'épices, et a servi réfrigérés

Türkçe

Panna cotta italian bir tatlısı. O o hepsi İtalya'nınüzerinde ona çılgın dutlarla, karamela chocolatesauce veya meyva coulis hizmet edilir nerede yenmesine rağmen kuzey genellikle İtalyancadan. . Daha erken; kullanılan çanak için tarifler jelatin in place of balık kemikleri kaynattı; şeker, daha geç her ana bileşen, genişçe onla var olmayacak Pahalı ithal edilmiş bir mal oldu mu, Yıllardan sonra bu ele alır ne şimdi jellatin bir tatlısının içine geliştiril vanila tat veril ve meyvayla veya spices biçimlendiril ve hizmet edil chill

 


 

مواد لازم برای 4 نفر

 

پودر ژلاتین : 2 قاشق چای خوری

شیر : نصف پیمانه

خامه: دو و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

وانیل یا اسانس وانیل : مقداری

سس دلخواه همونطوریکه تو مقدمه گفتم

طرز تهیه

 

تویه ظرف کوچیک شیرورولم کنید و ژلاتین رو بپاشید روش و بزارید تا ژلاتین نرم بشه

درظرف بزگتری خامه شکرو وانیل رو مخلوط کنید و بزارید رو حرات تا خامه بپزه و حسابی داغ بشه اما اجازه ندید که بجوشه ، گاهگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و خامه روانتر بشه ، بعد ازرو حرارت بردارید و شیرو ژلاتین رو بهش اضافه کرده وخوب هم بزنید تاژلاتین کامل حل بشه.

حالا این مایع رو یا تو ظرف دسر بریزید که بعدا بتونید برگردونید ( مثل من ) یا بریزید تو ظروف یک نفره و بزارید 3 ساعتی دریخچال بمونه تا خودش رو بگیره ، بعد روش رو با سس های میوه ، میوه تازه یا شکلات و یا کارامل تزئین کرده وسرو کنید.

من ارسس آلبالو استفاده کردم ، یه پیمانه پوره آلبالو و نصف پیمانه شکرو مخلوط کردم گذاشتم روحرات بعد جوشیدن گذاشتم سرد شده.

 

نکته اول:به فرق پاناکوتا و کرم وانیلی توجه کنید!

دسر خرده شیشه : کرم وانیلی

نکته دوم :میتونید ازمیوه خرد شده هم داخل این دسر استفاده کنید طوری که قبل از گذاشتن تو یخچال ازتکه های میوه داخل این دسر بریزید.

نکته سوم: میتونید به جای شیر ازهمون مقدار ماست شیرین استفاده کنید دراین صورت باید ازورقه ژلاتین استفاده کنید نه پودر ژلاتین.

English

Ingredient

2teaspoon gelatin

half of cup milk

two and half of cup cream

half of cup sugar

vanila and your favorite sauce

Directions

In a small bowl, sprinkle the gelatin over 1/2 cup milk; let stand until the gelatin is softened, about 5 minutes

In a large saucepan, combine heavy cream and sugar. Add vanilla extract or vanilla Bring cream just to a simmer do not let it boil, whisking occasionally until sugar has completely dissolved remove from heat . Add the softened gelatin mixture and whisk to completely dissolve the gelatin

Strain hot cream mixture into a large glass measuring cup with a pouring spout; pour into ramekins or custard cups,let it cool completely in ref. for 3 h. and serve with your favorite sauce

Français

Ingrédient

Deux cuillère à café : gélatine

moitié de tasse: lait

deux et demi de tasse : crème

moitié de tasse: sucre

vanille et votre sauce préférée

Préparation

Dans un petit cul de poule, saupoudrer la gélatine plus de 1/2 tasse de lait; laisser jusqu'à la gélatine est ramolli, environ 5 minutes

Dans une grande casserole, combiner crème fraîche et de sucre. Ajouter la vanille extraire ou à la vanille porter crème juste à frémissement ne pas laisser bouillir fouettant occasionnellement jusqu'au sucre n'a complètement dissoute retirer du feu . Ajouter la gélatine ramollie mélange et fouetter à dissoudre complètement la gélatine

Souche crème chaude mélange dans un grand verre tasse à mesurer avec un bec verseur; verser dans ramequins ou crème anglaise cups,laisser refroidir complètement en réf. pour 3 h. et servir avec votre sauce préférée

 

Türkçe

malzeme

Iki tane çay kaşığı jelatini

fincan yarimi süt.

Iki tane ve yarımı fincan kremi

Fincan yarimi şekeri

Vanila ve senin favori sosun

hazırlama

Küçük bir çanaktaüzerindeki jelatini, fincan sütü; jelatin yumuşatılıncaya kadar durmaya izin ver yaklaşık 5 dakika

Geniş bir tencerenin içinde, ağır krem ve şeker birleştir. Ekle vanilla alıntısı veya vanilla krem getirir bir köpürmeye onun kaynamasına izin verme ara sıra şekere kadar sallama tamamıyla oldu sıcaklıktan kalk. Ekle jelatin karışımı yumuşattı ve jelatini tamamıyla çözmek için salla

Ölçerek sıcak krem karışımı geniş bir camın içine ger fincan her döküyor; fışkır; ramekins veya krema cups,Onun serinlemesine izin ver üç saat için buzdolabı Senin favori sosunla hizmet et

 

 

پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم


خمیر پیتزا

 

روش اول

آرد ۳ پیمانه

آب: یک ونیم پیمانه

شیر: نصف یمانه

مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

نمک : یک قاشق مربا خوری

شکر : یک چهارم پیمانه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

روش دوم

آرد سفید 2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق غ
شکر 1 ق غ
شیر 4/3لیوان
روغن مایع 4/1 لیوان
نمک 2/1 ق چ
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

 

روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن )

 

۱۵۰ گرم ..آرد

کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

بکینگ پودر ۱۰گرم

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

ماست زده شده ۸۰گرم

شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************
۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم
نمک هم که معلوم بود
:************************************************* *****************



طرز تهیه

اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم

روش چهارم ( روش ایتالیائی)

1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.
2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.
3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.
4) نمک: 1 پنس.
5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.
6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

طرز تهیه نان پیتزا:
همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

پیتزا ویکتوریا

 

 

 

 

 

مواد لازم برای دونفر

 

 

 

پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

 

ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

 

سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

 

ژامبون مرغ : 200 گرم

 

قارچ : 200 گرم

 

فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

 

پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

 

کره: 10 گرم

 

 

 

طرز تهیه

 

 

 

خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید

 

تصویری که مشاهده میکنید تصویر پیتزا ویکتوریاست

 

 

 




What do you do when your Achilles tendon hurts?
شنبه 1 مهر 1396 09:12 ق.ظ
My partner and I stumbled over here different website and thought I might check things out.
I like what I see so now i'm following you.
Look forward to exploring your web page again.
How can you heal an Achilles tendonitis fast?
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:16 ق.ظ
Magnificent goods from you, man. I've understand your
stuff previous to and you are just too great.
I actually like what you've acquired here,
really like what you are saying and the way in which you say it.
You make it entertaining and you still care for to keep it wise.

I can't wait to read far more from you. This is actually
a great website.
Foot Problems
یکشنبه 15 مرداد 1396 06:26 ب.ظ
Hi, everything is going fine here and ofcourse every one is sharing
information, that's really excellent, keep up writing.
Can you have an operation to make you taller?
سه شنبه 3 مرداد 1396 08:17 ب.ظ
For most recent news you have to visit the web and on world-wide-web I found this web site
as a finest website for most recent updates.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 04:53 ق.ظ
Thanks for finally talking about >تزیین-آموزش-انواع غذا-انواع دسر - آشپزی ملل - ایتالیا(۳) <Loved it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر